Acasa Despre noi Modele contracte Articole Forum Harta Site Contact  
Categorii informatii
informatii de la A la Z...
NOU - info LOTO
Presedintia Romaniei
Guvernul Romaniei
Ministere
Institutii in subordinea guvernului
Info local - toate judetele
Regii autonome si societati comerciale cu capital de stat
Registrul comertului
ANAF - Agentia Nationala de Administrare Fiscala
ANCPI - Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara
Legislatie

 
     
 
fii primul care afla noutatile abonandu-te acum la newsletterul InfoAZ
 
     

 

 
     
 
Director Web
 
     

Cauta
cauta informatii...
ANAF - formulare fiscale 010 - 103
- Formular 010 - Declaratie de înregistrare fiscal─â/Declara┼úie de men┼úiuni pentru persoane juridice, asocieri ┼či alte entit─â┼úi f─âr─â personalitate juridic─â (OMFP 34/2011) Explicatii ANAF: Se completeaz─â de persoanele juridice, asocierile ┼či alte entit─â┼úi f─âr─â personalitat... detalii »
Formulare
Acte si formulare necesare Primaria Focsani - autorizare agenti economici si libera initiativa
Acte necesare Formulare ... detalii »
Biroul Autorizare Agenti Economici si Libera Initiativa
Formulare
Declaratie acord 2 Adeverinta de venit Cerere overdraft Declaratie Acord Cerere Credit Formular coplatitor Formular Garant ... detalii »
Directia generala de evidenta a persoanelor a Municipiului Bucuresti
Acte necesare Formulare Elibe... detalii »
Formulare tipizate - Primaria Municipiului Bucuresti
Formulare Cerere autorizatie de acces in zona centrala Cerere autorizatie de construire sau desfiintare Fise tehnice: - in vederea emiterii acordului unic pentru avizul privind protectia civila - in vederea emiterii acordului unic pentru obtinerea acordului de mediu ... detalii »
Diverse - Primaria Municipiului Bucuresti
Administratiile finantelor publice Directiile venituri buget local - taxe si impozite Avize si autorizatii pentru lucrari tehnico-edilitare Inregistrarea si fisa de inregistrare pentru vehiculele pentru care nu exista obligativitatea inmatricularii conform h.c.g.m.b nr.168/2003 Inregistrare... detalii »
Directia impozite si taxe locale
Lista conturi IBAN Modalitati de plata a impozitelor si taxelor Scutiri la plata impozitelor si taxelor locale Informatii privind plata amenzilor de circulatie Nivelul pentru anul 2008 al impozitelor si taxelor locale Plata electronica Program de lucru cu publicul ... detalii »
Formulare si alte drepturi de asigurari sociale
Formulare Cerere pentru înscrierea la pensie anticipata Cerere pentru înscrierea la pensie anticipata partiala Cerere pentru inscrierea la pensia de urmas Cerere pentru înscrierea la pensie de invaliditate Cerere pentru înscrierea la pensie pentru limita de ... detalii »
Formulare
Notificare de incepere a lucrarilor Cerere Acord Notificare de finalizare a lucrarilor Cum se poate obtine o informatie de interes public ... detalii »
Formulare pentru cercetari documentare
Formulare pentru cercetari documentare brevete de inventie Cercetari documentare Cercetari asupra riscului de contrafacere Servicii de supraveghere a pietii Promovarea inventiilor pe Interne 1. Oferta de inventii Pentru brevete de i... detalii »
Formulare pentru brevete de inventie
Cerere de brevet de inventie... detalii »
Formulare pentru marci si indicatii geografice
Cerere de inregistrare marca Cerere de reinnoire marca Cerere de inregistrare / reinnoire a unei indicatii geografice Actul de opozitie la inregistrarea unei marci Procura pentru proceduri in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci ... detalii »
Formulare pentru desene si modele industriale
Cerere de inregistrare a desenului sau modelului industrial Cerere de reinnoire a desenului sau modelului industrial ... detalii »
Formulare pentru topografii de produse semiconductoare
Cerere de inregistrare a unei topografii de produse semiconductoare ... detalii »
Formular de inregistrare a unei cereri de brevet de soi
Cerere de brevet pentru soi Formular de propunere de denumire soi ... detalii »
Formular pentru certificatul suplimentar de protectie pentru medicamente si certificatul suplimentar de protectie pentru produse de protectie a plantelor
Cerere de certificat suplimentar suplimentar de protectie ... detalii »
Domenii, etape si criterii de acreditare RENAR
Domenii de acreditare Etapele specifice obtinerii acreditarii Criterii acreditare Criterii generale pentru acreditare Cerinte pentru acreditarea laboratoarelor de incercari Cerinte tehnice suplimentare pentru acreditarea laboratoarelor de in... detalii »
Documente - Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara
Documente specifice Prima inregistrare imobil Prima inregistrare apartament Formular de solicitare date GPS Cerere indisponibilizare Borderou mandate/corespondenta Cerere de receptie Formulare tip: comunicare, dovada, comunicarea incheierii Cerere de inscriere Cerere extras de informare Ex... detalii »
ANCPI - Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara
Directia economica
Serviciul Licitatii, Contracte Formulare achizitii produse Scrisoare de interes (Formular 1A) (formularul se utilizeaza numai in cazul aplicarii procedurii de licitatie restransa sau de negociere competitiva cu anunt de participare - etapa de selectare a candidatilor) Scrisoare de int... detalii »
Formulare online
Formulare necesare pentru obtinerea C.U., A.U. si A.C. (Urbanism) Declaratiile de impunere pentru impozite si taxe locale - persoane fizice si juridice Formulare necesare in vederea obtiner... detalii »
Formulare online
Formulare Stare civila nastere casatorie deces ... Formulare Taxe si Impozite hfnveur weur werhio;r Formulare Registrul Agricol hwbuif eiouhru eiurhpi... detalii »
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Neamt - Biroul resurse umane
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Biroul resurse umane
Acte si formulare necesare Primaria Focsani - cadastru si agricultura.
Acte necesare - Acte necesare pentru constituirea dreptului de proprietate veteranilor de razboi conform legii nr.44/1994, cu modificarile ulterioare; - Acte necesare pentru constituirea dreptului de proprietate revolutionarilor conform legii nr.42/1991, cu modificarile ulterioare; - Acte necesar... detalii »
Serviciul Comunitar de Cadastru si Agricultura
Acte si formulare necesare Primaria Focsani - investitii, autorizari, patrimoniu si urbanism
Acte necesare Formulare - Act... detalii »
Serviciul Investitii si Urbanism
Acte si formulare necesare Primaria Focsani- stare civila, contencios, serviciul juridic
Acte necesare - Acte necesare eliberarii unui certificat de nastere; - Acte necesare eliberarii certificatului de casatorie; - Acte necesare înregistrarii casatoriei cu un cetatean strain; - Acte necesare divortului, anularii ori a încetarii casatoriei; - Acte necesare inregistrarii... detalii »
Serviciul Juridic, Contencios, Stare Civila
Acte si formulare necesare Primaria Focsani - impozite si taxe locale
Acte necesare Formulare - Act... detalii »
Serviciul Impozite si Taxe Locale
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Compartimentul fond locativ
Acte si formulare necesare Locuinte prin ANL / sociale Repartizarea apartamentelor pentru care contractul de inchiriere a fost reziliat de instanta judecatoreasca, pentru neplata chiriei - cerere tip Cumpararea apartamentelor conform decret-lege 61/07.02.1990... detalii »
Directia administrarea patrimoniului public si privat al primariei
Formulare - Ministerul Afacerilor Externe
Formulare Carti de identitate Procura speciala pentru eliberarea actului de identitate Cerere pentru efectuarea de servicii consulare Cerere pentru eliberarea actului de identitate Stare civila Cerere pentru obtinerea certificatului de casatorie Cerere pentru obtinerea certificatului de deces... detalii »
Ministerul Afacerilor Externe
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Serviciul comert
Acte necesare Autorizare pentru asociatii familiale si persoane fizice, conform legii 300/2004 Obligatiile beneficiarilor de autorizatii Inchiriere teren in Targoviste Concesionare teren in Targoviste Garaje Contract de inchiriere Act aditional Cerere de preluare contract Cerere de ... detalii »
Directia administrarea patrimoniului public si privat al primariei
Contracte achizitii - Ministerul Apararii
Cerinte pentru certificarea sistemului de management al calitatii Inscriere in OMCAS pentru potentialii furnizori Certificarea sistemului de management al calitatii pentru potentialii furnizori Autorizare/Avizare M.Ap.N. pentru efectuarea de operatiuni de comert exterior... detalii »
Avizare documentatii pentru constructii
Financiar - Ministerul Apararii
Plata ajutor social sotiilor celor care satisfac serviciul militar obligatoriu Declaratie privind veniturile realizate Acordarea pensiei de urmas... detalii »
Avizare documentatii pentru constructii
Formulare necesare - Registrul Auto Roman
Formulare Cerere de consultanta privind stabilirea gradului de poluare Cerere pentru schimbarea caroseriei/sasiului la un vehicul omologat/inmatriculat Cerere privind acceptul schimbului de motor la un autovehicul omologat in Romania Cerere activitate RAR Lista documentelor necesare pentru au... detalii »
RAR - Registrul Auto Roman
Formulare - Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit
Pentru decontarea cheltuielilor eligibile, inclusiv TVA, trebuie sa completati urmatoarele formulare Cerere de plata la nivel CRPDRP - Centrele Regionale de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Declaratie de cheltuieli... detalii »
APDRP - Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Serviciul taxe si impozite
Acte necesare Eliberare certificat privind impozitele si taxele locale in cazul persoanelor fizice Eliberare certificat privind impozitele si taxele locale in cazul persoanelor juridice Declaratia speciala de impunere pt stabilirea impozitului pe cladiri majorat, in cazul persoanelor fizice detin... detalii »
Directia economica
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Serviciul retele
Acte si formulare necesare Autorizatie de spargere a domeniului public - cerere-tip... detalii »
Directia administrarea patrimoniului public si privat al primariei
Formulare - Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura
Formulare · Declaratia anuala a producatorului cu vanzari directe – 2013 · Formular de inscriere in Registrul unic de identificare · ... detalii »
APIA - Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Biroul cadastru imobiliar si agricol, banca de date, registrul agricol
Acte si formulare necesare Eliberarea certificatului de urbanism pt. instrainare - cerere-tip Atribuire teren in baza Legii 15/2003 - cerere Eliberarea certificatului in baza legii 7/1996 de proprietate asupra unui imobil - cerere Eliberarea adeverintei de numar postal - cerere Eliberarea c... detalii »
Directia tehnica si gestiune urbana
Formulare necesare - Inspectia Nationala pentru Calitatea Semintelor
Formulare Formulare ORDIN Nr. 253 din 14 iunie 2002 pentru aprobarea Metodologiei privind inregistrarea agentilor economici, persoane fizice si juridice, pentru producerea, prelucrarea si/sau comercializarea semintelor si materialului saditor Cerere de inregistrare a agentilor economici Registr... detalii »
INCS - Inspectia Nationala pentru Calitatea Semintelor
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Gorj - Apostilarea
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Apostilarea
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Compartimentul urbanism, amenajarea teritoriului
Actualizare plan urbanistic general si regulament local de urbanism procesul verbal al dezbaterii publice minuta intalnirii lista participantilor Acte si formulare necesare Certificat de urbanism - cerere-tip Prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism Autorizatie de constru... detalii »
Directia tehnica si gestiune urbana
Formulare necesare - Autoritatea Rutiera Romana - Transport de persoane
Formulare Cererea de eliberare a certificatului digital Cererea de eliberare a certificatului digital Certificat de confidentialitate Delegatie pentru eliberare de parole la sediul SIAE... detalii »
Autorizatii auto - Transport de persoane
Formulare necesare - Autoritatea Rutiera Romana - Transport de marfuri
Formulare Formular - delegatie necesar pentru ridicarea datelor de identificare in SAET si pentru instalarea certificatului digital - certificatul de confidentialitate prin care se stabilesc conditiile de securitate a datelor de autentificare in SAET Formular de proces verbal pentru predarea l... detalii »
Autorizatii auto - Transport de marfuri
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Directia de asistenta sociala
Acte si formulare necesare Incadrarea ca asistent personal al persoanei cu handicap grav - minor sau adult - cerere de angajare ca asistent personal, ce sa contina acordul adultului cu handicap, parintilor minorului cu handicap etc Intocmirea dosarului pt.comisia de expertiza medicala in vederea ... detalii »
Directia de asistenta sociala
Formulare - Inspectoratul de Stat in Constructii
Formulare Cerere de certificare/restituire a sumelor platite in plus fata de obligatia legala ori a sumelor platite in vederea realizarii unei prestatii care nu a mai fost efectuata - Anexa nr. 2 la Ordinul nr. 2465/2010 al Ministerului Finantelor Publice Cerere de restituire a unor sume vira... detalii »
ISC - Inspectoratul de Stat in Constructii
Formulare - Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat
Formulare Securitate industriala Cerere pentru eliberarea autorizatiei de securitate industriala (H.G. 585/2002, anexa 24) Cerere pentru eliberarea certificatului de securitate industriala (H.G. 585/2002, anexa 30) Chestionar de securitate industriala necesar eliberarii autorizatiei de securit... detalii »
ORNISS - Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat
Formulare pentru cercetari documentare - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Formulare pentru cercetari documentare in domeniul inventiilor Formular oferta de inventii Formulare pentru cereri de cercetari documentare in domeniul marcilor si indicatiilor geografice Formulare pentru cercetari documentare - desene si modele industriale... detalii »
OSIM - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Formulare necesare Primaria Tulcea - asistenta si protectie sociala
- Adeverinta ca beneficiati de ajutor social; - Adeverinta ca nu beneficiati de ajutor social; - Ancheta sociala la domicliu in vederea obtinerii livretului de familie; - Construirea unei proprietati personale cu ajutor pentru tineri; - Aprobare deschidere de rol la registrul agricol; ... detalii »
Directia de asistenta si protectie sociala
Formulare pentru brevete de inventie - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Cerere de brevet de inventie Deschidere faza nationala in vederea acordarii brevetului... detalii »
OSIM - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Formulare pentru marci si indicatii geografice - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Formulare Cerere de inregistrare marca Cerere de reinnoire marca Cerere de inregistrare/reinnoire a unei indicatii geografice Actul de opozitie la inregistrarea unei marci Procura pentru proceduri in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci... detalii »
OSIM - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Formulare pentru desene si modele industriale - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Cerere de inregistrare a desenului sau modelului industrial Cerere de reinnoire a desenului sau modelului industrial... detalii »
OSIM - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Formulare pentru topografii de produse semiconductoare - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Cerere de inregistrare a unei topografii de produse semiconductoare... detalii »
OSIM - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Formular de inregistrare a unei cereri de brevet de soi - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Cerere de brevet pentru soi Formular de propunere de denumire soi... detalii »
OSIM - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Formular pentru certificatul suplimentar de protectie pentru medicamente si certificatul suplimentar de protectie pentru produse de protectie a plantelor - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Cerere de certificat suplimentar suplimentar de protectie... detalii »
OSIM - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Criterii acreditare - RENAR (Asociatia de Acreditare din Romania)
Criterii generale pentru acreditare Cerinte pentru acreditarea laboratoarelor de incercari Cerinte tehnice suplimentare pentru acreditarea laboratoarelor de incercari. Calitatea Apei Cerinte tehnice suplimentare pentru acreditarea laboratoarelor de incercari. Alimente si furaje Cerinte pentru ac... detalii »
RENAR - Asociatia de Acreditare din Romania
Acte si formulare necesare Prefectura Vrancea - inmatriculari , radieri auto, permise de conducere
Informatii generale, formalitati, acte necesare: -Permise de conducere; -Inmatriculari si radieri auto; Formulare: - Cerere eliberare autorizatie de circulatie provizorie; - Cerere radiere vehicule; - Cerere inmatriculare vehicule; - Cerere eliberare duplicat certificat de inma... detalii »
Inmatriculari - radieri auto, permise de conducere
Acte si formulare necesare Prefectura Vrancea - pasapoarte
Informatii generale, formalitati, acte necesare: - Pasapoarte; Formulare: - Declaratie; - Cerere pentru eliberarea unui pasaport nou; - Cerere pentru eliberarea unui pasaport nou in caz de furt, pierdere, deteriorare; - Cerere pentru includerea copiilor sub 14 ani in pasaport; ... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare Prefectura Vrancea- legalitatea actelor administrative, apostila
Informatii generale, formalitati, acte necesare: - Legalitatea actelor administrative, apostila; - Despre apostilare; - Tipuri de documente; - Program apostilare; - Formular apostilare; ... detalii »
Legalitatea actelor administrative, apostila
Acte si formulare necesare Consiliul Judetean Vrancea
Informatii generale, formalitati si acte necesare - Informatii; Formulare: - F2 Cerere aviz primarie; - F3 Aviz primar; - F4 Cerere pentru aviz structuri certificat urbanism; - F5 Avizul structurilor de specialitate la certificatul de urbanism; - F6.1 Certificat urbanism Consiliul Judetea... detalii »
Consiliul judetean Vrancea
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Biroul ajutor social
Acte si formulare necesare Acordarea alocatiei pt.copii nou-nascuti in baza legii 416/2001 privind venitul minim garantat - cerere catre primarul Municipiului Targoviste - declaratia pe propria raspundere privind rangul copilului Intocmirea dosarului de ajutor social conform legii 416/2001 privi... detalii »
Directia de asistenta sociala
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Centrul social integrat
Acte si formulare necesare Solicitarea asistarii prin centrul social integrat "Sf. Maria" Intocmire dosar de rezidenta in centrul social integrat "Sf. Maria" - cerere-tip - angajament individual - angajament de plata... detalii »
Directia de asistenta sociala
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Cantina de ajutor social
Acte si formulare necesare Asistarea prin cantina de ajutor social - cerere catre director D.A.S. prin care se solicita asistarea prin cantina de ajutor social... detalii »
Directia de asistenta sociala
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Administratia pietelor
Acte necesare Inscrierea la licitatiile organizate in scopul inchirierii spatiilor sau terenurilor din piete Rezervarea tarabelor din piete... detalii »
Administratia pietelor
Acte si formulare necesare - Primaria Targoviste - Sectia agrement - serv. de gestionare a animalelor fara stapan
Acte si formulare necesare Revendicarea cainilor - cerere catre primarul Municipiului Targoviste Adoptia cainilor - cerere catre primarul Municipiului Targoviste... detalii »
Directia gradini publice
Formulare autorizare specifice pentru Consiliul JudeteanDambovita
Formulare F1 Cerere emitere certificat de urbanism F2 Aviz primarie F5 Aviz CJD pentru eliberare CU F6.1 Certificat de urbanism CJD F.7 Cerere de plelungire valabilitate certif. de urbanism CJD F.8.1 Fisa tehnica in vederea Acordului unic bransament F.8.2 Fisa tehnica in vederea Acordului uni... detalii »
Formulare certificare si autorizare constructii
Formulare autorizare specifice pentru Primarie - Consiliul Judetean Dambovita
Formulare F1 Cerere emitere certificat de urbanism F3 Cerere (aviz) F4 Cerere (aviz) F6.4 Certificat de urbanism F.9 Cerere emitere autorizatie de construire F10 Cerere (aviz) F.13.4 Autorizatie de construire... detalii »
Formulare certificare si autorizare constructii
Anexe - Consiliul Judetean Dambovita
Anexe Anexa 3 - Instiintare presedinte incepere lucrari Anexa 4 - Instiintare inspectorat in constructii incepere lucrari Anexa 5 - Panou de identificare a investitiei Anexa 6 - Proces verbal de constatare si sanctionare judet... detalii »
Formulare certificare si autorizare constructii
Documente necesare Certificat Urbanism, Autorizatie - Consiliul Judetean Dambovita
Documente necesare Documente necesare certificarii si autorizarii, conform MO 852bis/2005... detalii »
Documente necesare Certificat Urbanism, Autorizatie
Formulare acorduri,avize, autorizatii drumuri - Consiliul Judetean Dambovita
Acte necesare Acte necesare pentru acorduri, avize, autorizatii drumuri Formulare Cerere tip Acord pentru amplasarea sau executarea de lucrari in zona drumurilor publice Autorizatie speciala de transport pentru greutate si / sau gabarite ce depasesc prevederile legii conform instructiunilor M. ... detalii »
Formulare acorduri,avize, autorizatii drumuri
Acte si formulare necesare - Consiliul Judetean Dambovita - Directia publica comunitara de evidenta a persoanelor
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Directia publica comunitara de evidenta a persoanelor
Acte si formulare necesare - Prefectura Judetului Dolj - Examinare
Acte necesare Acte necesare examinare Formulare Anexa nr. 1 - Cerere tip Anexa nr. 2 - Fisa de scolarizare... detalii »
Serviciul permise
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Dolj - Inmatriculari, radieri, autorizari provizorii
Acte necesare inmatriculari, radieri, autorizari provizorii Formulare - Cerere de inmatriculare - Cerere de radiere - Cerere de restituire garantie - Cerere pentru eliberarea unei autorizatii de circulatie provizorie - Contract de vanzare - cumparare - Fisa de inmatriculare - Imputernicire (... detalii »
Serviciul permise
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Dolj - Serviciul Pasapoarte
Acte necesare Acte necesare - serviciul pasapoarte Formulare Formular tip 1 Formular tip 2 Formular tip 3 Formular 3 verso Formular tip 4 Formular tip 5... detalii »
Serviciul pasapoarte
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Dolj
Acte necesare - obtinere certificatul de urbanism; Atributiile Directiei de Urbanism si Amenajarea Teritoriului Formulare Cerere emitere Certificat de Urbanism Cerere prelungire Certificat de Urbanism Cerere emitere Autorizatie de Constructie Cerere prelungire Autorizatie de Construc... detalii »
Consiliul judetean Dolj
Acte si formulare necesare - Primaria Craiova - Autoritatea tutelara
Acte necesare Acte necesare - autoritatea tutelara Formulare Cerere tip - ancheta sociala Cerere tip - dispozitie curator... detalii »
Autoritatea tutelara
Formulare necesare - Primaria Craiova - Directia de Asistenta si Protectie Sociala
Formulare Dovada de plecare in strainatate cu contract de munca – 1 Dovada de plecare in strainatate cu contract de munca – 2 Dovada de plecare in strainatate cu contract de munca - 3... detalii »
Directia de Asistenta si Protectie Sociala
Acte si formulare necesare - Primaria Craiova - Directia Urbanism
Acte necesare Acte necesare - Directia Urbanism Formulare Formular-model cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire desfintare Acte emitere CNS Aprobare PUZ PUD Certificat de Nomenclatura Stadala Prelungirea valabilitatii autorizatiei ... detalii »
Directia Urbanism
Acte si formulare necesare - Primaria Craiova - Directia Economico-Financiara
Acte necesare Acte necesare - directia economico-financiara Formulare Obtinerea autorizatiei PFI_AF Acord domeniu Public Aviz de principiu Cerere TIP Aviz de principiu-Acte necesare Cerere autorizare Cerere de eliberarea certificatului de cazier fiscal Cerere de verificare disponibilitate s... detalii »
Directia Economico-Financiara
Formulare necesare - Primaria Craiova - Directia Juridica Asistenta de Specialitate si Contencios Administrativ
Formulare Situatie Juridica teren Lg10 - 2001 si 247 – 2005... detalii »
Directia Juridica Asistenta de Specialitate si Contencios Administrativ
Acte si formulare necesare - Primaria Craiova - Registrul Agrigol si Masuratori Topografice
Acte necesare Acte necesare - Registrul Agrigol si Masuratori Topografice Formulare Cere tip Eliberare adeverinte privind categoria de folosinta a terenului Cerere certificat de producator agricol Certificat de producator agricol Cerere tip - Adeverinta din care reiese nr de animale detinut i... detalii »
Registrul Agrigol si Masuratori Topografice
Acte si formulare necesare - Primaria Craiova - Directia Patrimoniu
Acte necesare Acte necesare - directia patrimoniu Formulare Acte necesare pentru obtinerea adeverintei de intravilan - Cerere Tip Cerere actualizare dosar locuinta Cerere tip - Inchiriere teren pentrut legume si zarzavaturi... detalii »
Directia Patrimoniu
Acte si formulare necesare - Primaria Craiova - Directia Relatii Publice
Acte necesare Acte necesare - Directia Relatii Publice Formulare Cerere tip - Liber acces la informatiile de interes public Reclamatie Administrativa la raspuns negative Reclamatie Administrativa la depasirea termenului legal de raspuns Cerere tip - Atribuire teren Lg.15/2003... detalii »
Directia Relatii Publice
Formulare necesare - Primaria Craiova - Directia Imagine si Relatii Internationale
Formulare Cerere tip - Adunare publica miting manifestatie promotionala... detalii »
Directia Imagine si Relatii Internationale
Acte si formulare necesare - Primaria Craiova - Directia Servicii Publice
Acte necesare Acte necesare - Directia Servicii Publice Formulare Autorizatie acces parcul Romanescu Inregistrare pentru vehicule care nu se inmatriculeaza Inlocuire autovehicul taxi PFI Inlocuire autovehicul taxi OPT Viza Autorizatie taxi PFI Documente necesare pentru inscriere pe lista OP ... detalii »
Directia Servicii Publice
Acte si formulare necesare - Primaria Craiova - Evidenta informatizata a persoanei
Acte necesare Eliberarea cartii de identitate la 14 ani Stabilirea resedintei Schimbarea domiciliului, schimbarea denumirii strazii sau renumerotarea imobilelor Cartea de identitate provizorie Schimbarea numelui (Re)Stabilirea domiciliului Expirarea sau preschimbarea buletinului de identitate... detalii »
Evidenta informatizata a persoanei
Acte si formulare necesare - Primaria Craiova - Locuinte - informatii utile
Acte necesare Acte constituire dosar ANL Acte constituire dosar locuinta sociala/fond de stat Acte constituire dosar locuinta sociala destinata chiriasilor evacuati sau care urmeaza a fi evacuati din locuintele retrocedate fostilor proprietari Criterii de repartizare a locuintelor sociale/fond d... detalii »
Locuinte - informatii utile
Formulare necesare Primaria Tulcea - stare civila
Acte necsare Formulare - Acte necesare inregistrarii casatoriei; ... detalii »
Biroul de Stare Civila
Formulare necesare Primaria Tulcea - urbanism
- Solicitare certificat de adresa; - Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare; - Anexa pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare; - Cerere certificat de urbanism; - Aviz pentru amplasament si/sau bransament (racord) pentru canalizare si alimentare c... detalii »
Serviciul Urbanism
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Galati - Apostilare
Acte necesare Acte necesare - Apostilare Actele supuse procedurii de aplicare a apostilei Taxe persoane fizice Taxe persoane juridice Formulare Cerere apostile... detalii »
Apostilare
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Galati - Pasapoarte
Program de lucru Acte necesare Formulare ... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Galati - Permise si inmatriculari auto
Acte necesare Acte necesare - Permise si inmatriculari auto Formulare Cerere autorizatie provizorie Cerere inscriere autovehicul Cerere preschimbare straini Cerere prezentare la examen Cerere radiere auto Cerere transcriere autovehicul Fisa detinator permis fata Fisa detinator permis verso... detalii »
Permise si inmatriculari auto
Formulare si fise tehnice - Consiliul judetean Galati
Formulare Fise tehnice Anunt ... detalii »
Consiliul judetean Galati
Formulare necesare - Primaria Galati - Directia de impozite taxe si alte venituri
Formulare Cerere pentru eliberarea certificatului privind impozitele si taxe locale in cazul persoanele fizice (ITL-029) Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe teren in cazul persoanelor fizice datorat in temeiul legii nr. 571/2003 privind codul fiscal cu modificarile si completarile ... detalii »
Directia de impozite taxe si alte venituri
Formulare necesare - Primaria Galati - Directia de Urbanism
Formulare Contract inchiriere HCL90 Contract inchiriere – model Adeverinta regularizare Autorizatie de constructie Autorizatie de desfiintare Certificat emitere acord unic Cerere emitere autorizatie construire Certificat de urbanism Declaratie certificat urbanism Declaratie valoare r... detalii »
Directia de Urbanism
Formulare necesare - Primaria Galati - Directia Administratie Publica Locala
Formulare Ajutor de urgenta – intretinere Ajutorul social Alocatia nou nascut Alocatie familiala complementara Eliberare anexa1 aferenta certificatului de deces Cerere pentru acordarea ajutorului social Cerere pentru acordarea alocatiei familiei complementare/alocatiei de sustinere pent... detalii »
Directia Administratie Publica Locala
Formulare necesare - Primaria Galati - Serviciul Autorizari - Licente
Formulare Cerere anulare autorizatie Fisa pentru verificarea cererii si documentatiei pentru exercitarea de activitati comerciale in zone publice Cerere atribuire autorizatie taxi - operator de transport Cerere atribuire autorizatie taxi - persoana fizica Eliberare cazier fiscal Cerere autoriz... detalii »
Serviciul Autorizari - Licente
Fise tehnice - Primaria Galati
Fise tehnice Fisa tehnica " S.C. APA-CANAL S.A. GALATI" pentru emiterea avizului de amplasament Fisa tehnica " S.C. APA-CANAL S.A. GALATI" in vederea emiterii avizului pentru retele electrice/telefonie Fisa tehnica " S.C. APA-CANAL S.A. GALATI" in vederea emiterii av... detalii »
Fise tehnice
Diverse formulare - Primaria Galati
Formulare Fisa audienta Primar Formular diverse probleme Declaratie autorizatie baruri, restaurante Fisa pentru verificarea cererii si documentatiei in vederea obtinerii acordului primar... detalii »
Diverse formulare
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Giurgiu - Examen auto
Acte necesare Acte necesare - Examen auto Formular - Examen auto ... detalii »
Permise si inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Giurgiu - Pasapoarte
Acte necesare Acte necesare - Eliberare pasapoarte Formulare Cerere eliberare un nou pasaport pentru minori Cerere includere minori Cerere pentru dobandirea statutului de cetatean roman in strain Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport in caz de furt Cerere pentru eliberarea unui nou pasap... detalii »
Pasapoarte
Formulare necesare - Consiliul judetean Giurgiu - Urbanism si Relatii publice
Formulare Urbanism Relatii publice C... detalii »
Consiliul judetean Giurgiu
Formulare persoane fizice - Primaria Giurgiu - Taxe si impozite
Formulare Cerere privind scutirea de impozit pe cladire/auto Cerere privind restituirea sumei achitate in plus la impozit Cerere privind virarea sumei achitate in plus la impozit Declaratia fiscala pentru stabilirea impozitului pe cladiri, in cazul persoanelor fizice Declaratia fiscala pentru s... detalii »
Taxe si impozite
Formulare persoane juridice - Primaria Giurgiu - Taxe si impozite
Formulare Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului/taxei pe cladiri in cazul contribuabililor persoane juridice Declaratia fiscala pentru stabilirea impozitului pe teren in cazul persoanelor juridice Declaratia fiscala/Decizie de impunere pentru stabilirea impozitului pe mijloacele de tra... detalii »
Taxe si impozite
Formulare necesare - Primaria Giurgiu - Urbanism
Formulare Anexa 1 Anexa 2 Anexa 3 Anexa 4 Anexa 5 Anexa 6 Anexa 7 Anexa 8... detalii »
Urbanism
Acte si formulare necesare - Primaria Giurgiu - Autoritate tutelara
Acte necesare Formulare Incuv... detalii »
Autoritate tutelara
Acte si formulare necesare - Primaria Giurgiu - Revendicari terenuri Legea 18
Acte necesare Acte necesare revendicare teren Legea 18 Formulare Cerere revendicare teren Legea 18... detalii »
Cadastru si fond funciar
Acte si formulare necesare - Primaria Giurgiu - Eliberarea de adeverinta privind situatia juridica a terenului
Acte necesare Acte pentru eliberarea de adeverinta privind situatia juridica a terenului Formulare Cerere pentru eliberari de adeverinte privind situatia juridica a terenurilor... detalii »
Cadastru si fond funciar
Acte si formulare necesare - Primaria Giurgiu - Repartizare locuinta in vederea cumpararii
Acte necesare Repartizare locuinta pt comparare Formulare Cerere pentru repartizare locuinta in vederea cumpararii... detalii »
Locuinte si locuinte sociale
Acte si formulare necesare - Primaria Giurgiu - Repartizarea unei locuinte (protectie sociala)
Acte necesare Repartizarea unei locuinte protectie sociala Formulare Cerere pentru locuinta protectie sociala... detalii »
Locuinte si locuinte sociale
Acte si formulare necesare - Primaria Giurgiu - Repartizarea unei locuinte conform OG 19/1994
Acte necesare Repartizarea unei locuinte conform OG 19 Formulare Cerere pentru repartizarea unei locuinte conform OG 19... detalii »
Locuinte si locuinte sociale
Acte si formulare necesare - Primaria Giurgiu - Extindere spatiu
Acte necesare Extindere de spatiu Formulare Cerere pentru extindere de spatiu... detalii »
Locuinte si locuinte sociale
Formulare necesare - Primaria Giurgiu - Locuinte pentru tineret ANL
Formulare Anexa 1 ANL Anexa 2 ANL... detalii »
Locuinte si locuinte sociale
Formulare necesare - Primaria Giurgiu - Registrul agricol
Formulare Cerere pentru eliberarea certificatului de producator vanzarea produselor agricole Cerere pentru eliberarea de certificate care sa ateste ca solicitantul impreuna cu familia nu detine teren agricol pe raza Municipiului Giurgiu Cerere pentru eliberarea de certificate cu datele din regist... detalii »
Registrul agricol
Formulare pentru solicitari si reclamatii - Primaria Giurgiu - Protectia mediului
Formulare Cerere informatii mediu Reclamatie administrativa pentru raspuns negativ Reclamatie administrativa pentru solicitari fara raspuns... detalii »
Protectia mediului
Formulare necesare Primaria Tulcea - impozite si taxe locale
Persoane Fizice Persoane Juridice - Declaratie impozit cladiri persoane fizice; ... detalii »
Serviciul Impozite si Taxe
Acte si formulare necesare - Consiliul Judetean Tulcea
Urbanism si amenajarea teritoriului - Extrase din Legea 50/1991 - Cerere pentru eliberarea Certificatului de urbanism; - Cerere prelungire valabilitate Certificat de urbanism; - Cerere pentru eliberarea Autorizatiei de construire; - Cerere prelungire valabilitate Autorizat... detalii »
Consiliul Judetean Tulcea
Acte si formulare necesare Prefectura Tulcea - inmatriculari , radieri auto, permise de conducere
Informatii generale - Inmatriculari si radieri auto , permise de conducere; Formulare necesare - Autorizatie provizorie de circulatie; - Certificat de radiere; - Cerere pentru inscriere vehicul in circulatie; - Cerere pentru radiere vehicul; - Declaratie tip; - Fisa detinatorului pe... detalii »
Inmatriculari - radieri auto, permise de conducere
Acte si formulare necesare Prefectura Tulcea - pasapoarte
Informatii generale -Program, contact, audiente; Acte necesare -Acte necesare serviciul pasapoarte; ... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare Prefectura Tulcea- legalitatea actelor administrative, apostila
Acte necesare si informatii generale apostilare - Acte necesare pentru apostilare; - Anexa privind actele necesare pentru apostilare; - Formular cerere apostile, - Lista statelor cu care Romania are semnate tratate. Diverse formulare - Reclamatie administrativa nr. 1; - Reclamatie ... detalii »
Legalitatea actelor administrative, apostila
Acte si formulare necesare Prefectura Vaslui - pasapoarte
Formalitati si acte necesare Formulare - Acte necesare pentru. eliberarea pasapoartelor; - Taxe Pasapoarte; ... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Gorj - Autorizari deseuri
Acte necesare Metodologia de autorizare Formulare Model de cerere Model de raportare trimestriala... detalii »
Autorizari deseuri
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Gorj - Autorizatii transport
Acte necesare Metodologia de autorizare Formulare Cerere tip completata... detalii »
Autorizatii transport
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Gorj - Serviciul permise si inmatriculari
Acte necesare Formulare Inmat... detalii »
Serviciul permise si inmatriculari
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Gorj
Acte necesare Formulare ... detalii »
Consiliul judetean Gorj
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Harghita - Serviciul de inmatriculari si permise
Acte necesare Formulare ... detalii »
Serviciul de inmatriculari si permise
Formulare adminitrare drumuri judetene - Consiliul judetean Harghita
Formulare Cerere acord prealabil Cerere autorizatii de amplasare si acces la drum Cerere aviz pentru subtraversare drum judetean Cerere autorizatii speciale de transport... detalii »
Formulare adminitrare drumuri judetene
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Harghita - Certificatul de urbanism
Acte necesare Acte necesare - certificatul de urbanism Formulare Cerere-tip... detalii »
Formulare autorizare constructii
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Harghita - Autorizatie de construire
Acte necesare Acte necesare - Autorizatie de construire Formulare Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire... detalii »
Formulare autorizare constructii
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Harghita - Autorizatie de desfiintare
Acte necesare Acte necesare - Autorizatie de desfiintare Formulare Cerere pentru emiterea autorizatiei de desfiintare... detalii »
Formulare autorizare constructii
ANAF - formulare fiscale 104 - 250
- Formular 104 Declaratie privind distribuirea intre asociati a veniturilor si cheltuielilor (OPANAF 101/2008) Explicatii ANAF:Se depune de catre persoanele juridice, constituite intre contribuabilii prevazu.i la art. 13 lit. c) .i e) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si ... detalii »
Formulare
Formulare necesare - Consiliul judetean Hunedoara
Formulare Cerere tip conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public Reclamatie administrativa, conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public Cerere tip conform Ordinului MTCT nr. 1430/2005 pentru eliberarea Certificatului de... detalii »
Consiliul judetean Hunedoara
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Hunedoara - Eliberare pasapoarte
Acte necesare Formulare Cerer... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Hunedoara - Preschimbare pasapoarte
Acte necesare Formulare Cerer... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Hunedoara - Includeri pasapoarte
Acte necesare Cereri pentru includerea in pasapoartele parintilor sau intr-a unuia din ei, a minorilor care nu au implinit 14 ani Formulare Cerere tip model nr. 4... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Hunedoara - Permis de conducere
Acte necesare Formulare Actel... detalii »
Inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Hunedoara - Inmatricularea vehiculelor
Acte necesare Acte necesare - inmatricularea vehiculelor Formulare Cerere de radiere Contract vanzare – cumparare Cerere tip de inmatriculare Persoane fizice Persoane juridice Cerere tip pentru numere provizorii Reclamatie de pierdere inregistrata la unitatea de politie pe raza c... detalii »
Inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Hunedoara - Apostila
Acte necesare Acte necesare - Apostila Taxe consulare Acte ce se apostileaza de catre Institutia Prefectului Lista institutiilor implicate. Adrese Lista statelor semnatare ale Conventiei de la Haga Ce nu se apostileaza. Mentiuni. Procedura de urmat Formulare Cerere tip completata... detalii »
Apostila
Acte si formulare necesare - Primaria Deva - Autorizari persoana fizica - Asociatie familiala cf. Legii 300 din 2004
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Autorizari PF - AF
Formulare necesare - Primaria Deva - Alte autorizari si acorduri - persoana fizica - asociatie familiala - societati comerciale
Formulare Cerere autorizatie functionare - conform Ord. 99 / 2000 Cerere obtinere autorizatie taxi - conform Legii 38 / 2003 Acord tip locatari si asociatie pt. Schimbare destinatie... detalii »
Autorizari PF - AF
Acte si formulare necesare - Primaria Deva - Notarea constructiei in cartea funciara
Acte necesare Acte necesare pentru notarea constructiei in cartea funciara Formulare Cerere tip pentru notarea constructiei in CF Cerere tip pentru incheierea PV de receptie la terminarea lucrarilor de construire... detalii »
Urbanism si amenajarea teritoriului
Acte si formulare necesare - Primaria Deva - Certificat de urbanism
Acte necesare Acte necesare pentru obtinerea certificatului de urbanism Formulare Cerere tip pentru emiterea certificatului de urbanism ... detalii »
Urbanism si amenajarea teritoriului
Acte si formulare necesare - Primaria Deva - Autorizatia de construire
Acte necesare Acte necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire / desfiintare Formulare Cerere tip pentru emiterea autorizatiei de construire / desfiintare... detalii »
Urbanism si amenajarea teritoriului
Formulare necesare - Primaria Deva - Impozite si taxe
Formulare Declaratie de impunere pt. Stabilirea impozitului pe teren - persoane fizice Cerere eliberare certificat fiscal - persoane fizice Declaratia speciala de impunere pt. stabilirea impozitului pe cladiri - persoane fizice Declaratia de impunere pt. stabilirea impozitului pe ... detalii »
Impozite si taxe
Acte si formulare necesare - Primaria Deva - Evidenta populatiei
Acte necesare Formulare Elibe... detalii »
Stare civila - evidenta populatiei
Acte si formulare necesare - Primaria Deva - Stare civila
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Stare civila - evidenta populatiei
Acte si formulare necesare - Primaria Deva - Asistenta sociala
Acte necesare Formulare Acord... detalii »
Asistenta sociala
ANAF - formulare fiscale 251- 710
- Formular 251 - Decizie de impunere anuala pentru veniturile realizate din strainatate realizate de persoanele fizice (OMEF 2371/2007) Explicatii ANAF:In baza declaratiei contribuabilului roman privind veniturile obtinute din strainatate, si pe baza propriilor date, fiscul trimite aceasta decizi... detalii »
Formulare
Formulare necesare - Consiliul judetean Ialomita
Formulare Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire / desfiintare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Formular pentru solicitarea informatiilor de interes public... detalii »
Consiliul judetean Ialomita
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Ialomita - Serviciul pasapoarte
Acte necesare Acte necesare - Serviciul pasapoarte Formulare Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport Cerere pentru includerea copiilor sub 14 ani in pasaport Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport in caz de furt, pierdere, deteriorare [pagina1] Cerere pentru eliberarea unui nou pas... detalii »
Serviciul pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Ialomita - Permise de conducere
Acte necesare Formulare Elibe... detalii »
Serviciul Permise - Inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Ialomita - Examinare obtinere permis
Acte necesare Acte necesare - Examinare obtinere permis Taxa examinare Formulare Cerere solicitare examinare Anexa examen... detalii »
Serviciul Permise - Inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Ialomita - Inmatriculare - Radiere - Autorizare provizorie
Acte necesare Formulare Trans... detalii »
Serviciul Permise - Inmatriculari
Formulare necesare - Prefectura judetului Ialomita
Formulare Cerere tip Reclamatie administrativa tip 1 Reclamatie administrativa tip 2 Legea nr. 544/2001 Model registru pentru inregistrarea cererilor si raspunsurilor privind accesul la informatiile de interes public Lista informatiilor de interes public ce pot fi consultate in baza legii 544/... detalii »
Formulare
Acte si formulare necesare - Primaria Slobozia - Administratie publica locala
Acte necesare Formulare Ordin... detalii »
Administratie publica locala
Acte si formulare necesare - Primaria Slobozia - Urbanism si amenajarea teritoriului
Acte necesare Formulare Certi... detalii »
Urbanism si amenajarea teritoriului
Acte si formulare necesare - Primaria Slobozia - Control comercial
Acte necesare Formulare Autoz... detalii »
Control comercial
Acte si formulare necesare - Primaria Slobozia - Gospodarie comunala, transport, mediu
Acte necesare Formulare Locui... detalii »
Gospodarie comunala, transport, mediu
Formulare - Primaria Slobozia - Declaratii de impunere - cladiri, terenuri, mijloace de transport, taxa firma
Formulare Declaratie cladiri persoane fizice Declaratie cladiri persoane juridice Declaratie terenuri persoane fizice Declaratie terenuri persoane juridice Declaratie mijloace de transport persoane fizice Declaratie mijloace de transport persoane juridice Declaratie vehicule lente Declaratie... detalii »
Taxe si impozite
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Alba
Formulare Cerere emitere autorizatie de construire desfintare Cerere emitere certificat de urbanism... detalii »
Formulare necesare - Consiliul judetean Alba
Formulare Cerere emitere autorizatie de construire desfintare Cerere emitere certificat de urbanism Instiintare incepere lucrari catre Inspectoratul in constructii Instiintare incepere lucrari catre presedintele Consiliului Judetean Instiintare finalizare lucrari catre Inspectoratul in construc... detalii »
Consiliul judetean Alba
Acte necesare si Formulare - Consiliul General al Municipiului Bucuresti - Administratia cimitirelor si crematoriilor umane
Acte necesare Inhumare 1. certificatul de deces; 2. adeverinta de inhumare/incinerare care se elibereaza o data cu certificatul de deces de Primaria sectorului in a carui raza a avut loc decesul; 3. in cazul in care, familia doreste depunerea... detalii »
Administratia cimitirelor si crematoriilor umane
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Alba - Apostila
Acte necesare Instructiunile Ministerului Administratiei si Internelor nr. 82/2010 privind organizarea si desfasurarea activitatii de eliberare a apostilei pentru actele oficiale administrative Procedura de eliberare a apostilei SECTIUNEA 1 Primirea documentelor Art. 6. — (1) In cadrul... detalii »
Apostila
Acte si formulare necesare - Primaria Alba Iulia
ACTE NECESARE Acte necesare pentru eliberarea certificatului de producator Acte necesare pentru eliberarea titlului de proprietate Acte necesar... detalii »
Acte si formulare necesare - Primaria Alba Iulia - C.U., A.U. si A.C. (Urbanism)
Certificatul de urbanism (CU) Cerere emitere CU Model CU Cerere prelungire valabilitate CU Autorizatia ... detalii »
Formulare necesare in vederea obtinerii informatiilor de interes public - Primaria Alba Iulia
Formulare necesare in vederea obtinerii informatiilor de interes public Formular - cerere de informatii de interes public Reclamatie administrativa (1). ... detalii »
Formulare necesare in vederea obtinerii actelor de stare civila (certificat de nastere, casatorie, deces, livret de familie, transcriere certificate) - Primaria Alba Iulia
Formulare necesare in vederea obtinerii actelor de stare civila Cerere pentru eliberarea certificatului de nastere Cerere pentru eliberarea certificatului de casatorie Cerere pentru eliberarea certificatului de deces Cerere pentru eliberarea livretului de familie Cerere pentru tran... detalii »
Formulare necesare la Compartimentul Funciar Agricol - Primaria Alba Iulia -pentru obtinerea adeverintelor de teren, certificatului de producator, ofertelor de vanzare teren/paduri, declaratiei de impunere pentru stabilirea impozitului pe teren
Formulare necesare la Compartimentul Funciar Agricol Cerere pentru eliberare adeverinta teren (1) Cerere pentru eliberare adeverinta teren (2) Cerere pentru eliberarea certificatului de producator Formular oferta de vanzare teren Formular oferta de vanzare padure Declaratie de impu... detalii »
Formulare necesare pentru Serviciul Administrare Imobile - Primaria Alba Iulia
Formulare necesare pentru Serviciul Administrare Imobile Cerere pentru atribuire numar imobil Cerere pentru confirmare adresa imobil... detalii »
Formulare necesare in vederea obtinerii autorizatiilor in baza Legii 507/2002, pentru desfasurarea de activitati economice - Primaria Alba Iulia
Formulare necesare in vederea obtinerii autorizatiilor in baza Legii 507/2002, pentru desfasurarea de activitati economice Cerere pentru eliberarea autorizatiei (fata) Cerere pentru eliberarea autorizatiei (verso) ... detalii »
Formulare necesare - Consiliul judetean Arad
Formulare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare Cerere pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei de construire/desfiintare Adresa catre presedintele c... detalii »
Consiliul judetean Arad
Formulare necesare - Consiliul judetean Arad - Evidenta Persoanelor
Formulare Cerere pentru eliberarea actului de identitate Declaratie de luare in spatiul locativ a proprietarului Declaratie de luare in spatiul locativ a proprietarului, prin mandatar Declaratie solicitant conform art. 27, lit. c) din O.U.G. nr.97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si ... detalii »
Consiliul judetean Arad
Formulare necesare - Prefectura judetului Arad
Formulare Formulare tipizate pentru permise auto · Fisa de consultatii medicale pentru conducatorii de autovehicule · Declaratie in vederea eliberarii unui nou permis ... detalii »
Formulare
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Satu Mare - Pasapoarte
Acte necesare Formulare Actel... detalii »
Pasapoarte
Formulare necesare - Consiliul judetean Iasi - Legea 544 din 2001+ diverse
Formulare Diverse Cerere documente din arhiva Cerere audienta Legea 544/2001 Informatii de acces public Reclamatie administrativa 1 Reclamatie administrativa 2... detalii »
Legea 544 din 2001 + diverse
Formulare necesare - Consiliul judetean Iasi - Cereri
Cereri Cerere eliberare certificat de urbanism Cerere prelungire valabilitate certificat de urbanism Cerere eliberare autorizatie de construire (desfiintare) Cerere prelungire valabilitate autorizatie de construire (desfiintare)... detalii »
Activitate de autorizare
Formulare necesare - Consiliul judetean Iasi - Fise tehnice - avize
Avize Aviz CET Aviz E-ON Gaz Aviz E-ON Aviz privind securitatea la incendiu Aviz RAJAC Constructii Aviz RAJAC retele Aviz RAJAC apa Aviz ROMTELECOM Aviz SPADJ Aviz privind protectia civila Aviz de mediu Aviz sanitar... detalii »
Activitate de autorizare
Taxe - Consiliul judetean Iasi - Activitate de autorizare
Taxe Taxa certificat de urbanism Taxa autorizatie de construire Taxa autorizatie de desfiintare Taxe avize Taxe formulare Scutiri de taxe... detalii »
Activitate de autorizare
Formulare necesare diverse - Consiliul judetean Iasi - Activitatea de autorizare
Formulare Instiintare de incepere a executarii lucrarilor catre presedintele CJI Instiintare de incepere a executarii lucrarilor catre IJC Instiintare de finalizarea a executarii lucrarilor catre IJC Panou de identificare a investitiei Placuta de identificare... detalii »
Activitate de autorizare
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Iasi - Pasapoarte
Acte necesare Formulare ... detalii »
Pasapoarte
Formulare necesare - Primaria Alba Iulia - Certificatul de urbanism (CU)
Formulare Cerere emitere CU Model CU Cerere prelungire valabilitate CU... detalii »
Obtinerea C.U., A.U. si A.C. ( Urbanism)
Formulare necesare - Primaria Alba Iulia - Autorizatia de construire-desfiintare (AC-AD)
Formulare Cerere emitere AC/AD Anexa cerere emitere AC/AD Model Acord Unic Model AC/AD... detalii »
Obtinerea C.U., A.U. si A.C. ( Urbanism)
Formulare necesare - Primaria Alba Iulia - Fise tehnice -avize
Formulare Apa – canal Aviz sanitar Energie electrica Aviz de mediu Gaze naturale Aviz PSI Telecomunicatii Aviz protectie civila Cerere prelungire valabilitate AC/AD Instiintare incepere lucrari - catre Primaria Municipiului Alba Iulia Instiintare incepere lucrari - catre Inspectorat... detalii »
Obtinerea C.U., A.U. si A.C. ( Urbanism)
Formulare necesare - Primaria Alba Iulia - Declaratiile de impunere pentru impozite si taxe locale - persoane fizice si juridice
Formulare Declaratiile de impunere pentru impozite si taxe locale - persoane fizice Declaratie speciala de impunere - pentru stabilirea impozitului pe cladiri majorat, in cazul persoanelor fizice detinatoare a mai multor cladiri cu destinatie de locuinta, datorat in temeiul Ordonantei Guvernului n... detalii »
Declaratiile de impunere pentru impozite si taxe locale - persoane fizice si juridice
Formulare necesare - Primaria Alba Iulia - Obtinerea informatiilor de interes public
Formulare Formular - cerere de informatii de interes public Reclamatie administrativa (1) Reclamatie administrativa (2)... detalii »
Obtinerea informatiilor de interes public
Formulare necesare - Primaria Alba Iulia - Stare civila
Formulare Cerere pentru eliberarea certificatului de nastere Cerere pentru eliberarea certificatului de casatorie Cerere pentru eliberarea certificatului de deces Cerere pentru eliberarea livretului de familie Cerere pentru transcrierea certificatelor... detalii »
Stare civila
Formulare necesare - Primaria Alba Iulia - Compartimentul funciar agricol
Formulare Cerere pentru eliberare adeverinta teren (1) Cerere pentru eliberare adeverinta teren (2) Cerere pentru eliberarea certificatului de producator Formular oferta de vanzare teren Formular oferta de vanzare padure Declaratie de impunere pentru stabilirea impozitului pe teren persoane fi... detalii »
Compartimentul funciar agricol
Formulare necesare - Primaria Alba Iulia - Serviciul administrare imobile
Formulare Cerere pentru atribuire numar imobil Cerere pentru confirmare adresa imobil... detalii »
Serviciul administrare imobile
Formulare necesare - Primaria Alba Iulia - Obtinerea autorizatiilor in baza Legii 507 din 2002, pentru desfasurarea de activitati economice
Formulare Cerere pentru eliberarea autorizatiei fata verso... detalii »
Obtinerea autorizatiilor in baza Legii 507 din 2002, pentru desfasurarea de activitati economice
Formulare - Consiliul General al Municipiului Bucuresti - Administratia pentru supravegherea si protectia animalelor
Formulare Formular adoptie ONG – Persoana juridica Formular adoptie Persoana Fizica Formular pentru inregistrarea in baza unica de date ASPA Formular caine agresiv Formular capturare Formular reteritorializare Tarife Persoane Juridice ... detalii »
Administratia pentru supravegherea si protectia animalelor
Acte necesare si Formulare - Consiliul General al Municipiului Bucuresti - R.A.D.E.T.
Acte necesare acte necesare aviz tehnic de amplasament 1. OBTINERE AVIZ PUZ (PLAN URBANISTIC ZONAL) a. Cerere (nume, prenume, adresa beneficiarului, adresa amplasamentului, telefon, fax) b. Actul de proprietate c. 3 planuri... detalii »
R.A.D.E.T.
Formulare necesare - Consiliul General al Municipiului Bucuresti - Directia generala de evidenta a persoanelor a Municipiului Bucuresti
Formulare Cerere pentru eliberarea actului de identitate Declaratie de luare in spatiu locativ Declaratie de luare in spatiul locativ a proprietarului, prin mandatar Declaratie solicitant conform art.27, lit.c) din O.U.G. nr.972005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de ident... detalii »
Directia generala de evidenta a persoanelor a Municipiului Bucuresti
Formulare necesare - Primaria Municipiului Bucuresti
Formulare Cerere autorizatie de acces in zona centrala Cerere autorizatie de construire sau desfiintare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei de construire sau desfiintare Cerere pentru prelungirea valabilitatii certific... detalii »
Formulare
Acte si formulare necesare - Prefectura Bucuresti - Pasapoarte
Acte necesare Formulare ... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura Bucuresti - Apostila
Acte necesare § Cerere tip § Actul care urmeaz─â a fi apostilat in original § Buletinul/cartea de identitate/ procura notariala/imputernicire avocatiala/contractul de prestari servicii insotit de delegatie din partea firmei § Chitanta platita l... detalii »
Apostila
Acte si formulare necesare - Prefectura Bucuresti - Autorizatii reciclare deseuri
Acte necesare Acte necesare - Autorizatii reciclare deseuri Formulare Adresa tip cantitati deseuri colectate Cerere acordare prelungire autorizatie... detalii »
ANAF - formulare fiscale fara numar
- Formular - Declaratie fiscala privind infiintarea sau desfiintarea unei reprezentante in cursul anului fiscal (OMFP 460/2004) Explicatii ANAF:Se completeaza de persoana juridica din strainatate care a deschis, respectiv a desfiintat o reprezentanta in Romania. Se completeaza de mana sau cu e... detalii »
Formulare
ANAF - programe utile, situatii financiare
Situatii financiare la 31 decembrie 2007 pentru societati asigurare si/sau reasigurare Aplicatie pentru prelucrarea asistata, validarea, listarea si obtinerea formatului electronic pentru situatiile financiare la 31 decembrie 2007 depuse de societatile de asigurari si/sau reasigurari. Aplicatia in... detalii »
Situatii financiare
Registrul Comertului - formalitati si formulare necesare
Formalitati Formulare Inregistrarea in registrul comertului, inregistrare fiscala si autorizarea functionari... detalii »
Registrul comertului
Formulare necesare - Consiliul judetean Maramures - Certificat Urbanism
Formulare Model cerere completate pentru emiterea certificatului de urbanism - instrainare imobile Model cerere completata pentru emiterea certificatului de urbanism - persoane fizice Model cerere completata pentru emiterea certificatului de urbanism - persoane juridice Model cerere completata p... detalii »
Formulare
Formulare necesare - Consiliul judetean Maramures - Autorizare lucrari de constructii
Formulare Model cerere completata pentru emiterea autorizatiei de constructii - persoane fizice Model cerere completata pentru emiterea autorizatiei de constructii- persoane juridice Model cerere completata pentru prelungirea autorizatiei de constructii - persoane fizice Model cerere completata ... detalii »
Formulare
Formulare necesare - Consiliul judetean Maramures - Diverse
Acord prealabil de amplasare si acces de drum Model cerere completata Formular acord prealabil de amplasare si acces de drum Autorizatie de amplasare si acces de drum Model cerere completata Formular autorizatie de amplasare si acces de drum Autorizatie speciala de transport agabaritic Model ... detalii »
Formulare
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Maramures - Inmatriculare si permise auto
Acte necesare Formulare Inmat... detalii »
Inmatriculare si permise auto
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Maramures - Pasapoarte
Acte necesare Formulare Condi... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Maramures - Apostila
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Apostila
Acte si formulare necesare - Primaria Baia-Mare - Serviciul gospodarie comunala
Acte necesare Acte necesare - Serviciul gospodarie comunala Formulare Cerere tip - Avizarea spargerilor de strazi... detalii »
Serviciul gospodarie comunala
Acte si formulare necesare - Primaria Baia-Mare - Directia urbanism si amenajarea teritoriului
Acte necesare Acte necesare - Directia urbanism si amenajarea teritoriului Formulare Tabel - acordul vecinilor... detalii »
Directia urbanism si amenajarea teritoriului
Acte si formulare necesare - Primaria Baia-Mare - Serviciul public asistenta sociala
Acte necesare Acte necesare - Serviciul public asistenta sociala Formulare Cerere tip - Obtinerea indemnizatiei de nastere Cerere tip - Obtinerea alocatiei familiale complementare... detalii »
Serviciul public asistenta sociala
Acte si formulare necesare - Primaria Baia-Mare - Serviciul public administrare patrimoniul local si utilitati
Acte necesare Acte necesare - Serviciul public administrare patrimoniul local si utilitati Formulare Cerere tip - Obtinerea repartitiei unei locuinte din fondul locativ de stat Cerere tip - Atribuire teren pentru construirea unei locuinte proprietate personala pentru tineri... detalii »
Serviciul public administrare patrimoniul local si utilitati
Acte si formulare necesare - Primaria Baia-Mare - Directia juridica administratie publica locala
Acte necesare Acte necesare - Directia juridica administratie publica locala Formulare Cerere tip - Eliberarea adeverintei de preemtiune... detalii »
Directia juridica administratie publica locala
Acte si formulare necesare - Primaria Baia-Mare - Serviciul stare civila
Acte necesare Acte necesare - Serviciul stare civila Formulare Cerere tip - Intocmirea livretului de familie Cerere tip - Nastere Cerere tip - Casatorie Cerere tip - Deces Cerere tip - Transcrierea actelor de stare civila... detalii »
Serviciul stare civila
Acte si formulare necesare - Primaria Baia-Mare - Compartimentul agricol
Acte necesare Acte necesare - Compartimentul agricol Formulare Cerere tip - Eliberarea certificatului de producator Cerere tip - Obtinerea adeverintei din registrul agricol Cerere tip - Eliberarea biletelor de proprietate pentru animale... detalii »
Compartimentul agricol
Acte si formulare necesare - Primaria Baia-Mare - Arhiva
Acte necesare Acte necesare - Arhiva Formulare Cerere tip - Eliberare duplicat contract de vanzare-cumparare apartament Cerere tip - Eliberare copie dupa autorizatia de construire Cerere tip - Eliberare copii documente aflate in arhiva primariei Cerere tip - Eliberare adeverinte cu vechimea in... detalii »
Arhiva
Acte si formulare necesare - Primaria Baia-Mare - Serviciul dezvoltare economica locala
Acte necesare Acte necesare - Serviciul dezvoltare economica locala Formulare Tabel cu acordul vecinilor Cerere tip - Obtinerea autorizatiilor de independent Cerere tip - Obtinerea autorizatiilor de asociatie - cetateni romani Cerere tip - Obtinerea autorizatiilor de asociatie familiala - ceta... detalii »
Serviciul dezvoltare economica locala
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Mehedinti - Urbanism
Acte necesare Acte necesare, depunere, plata taxelor, termene de eliberare, Directia responsabila Formulare Cerere emitere certificat de urbanism (Formularul F1 din Legea 50/1991, republicata) Cerere emitere Autorizatie de Construire/Desfiintare (Formularul F9 din Legea 50/1991, republicata) Ce... detalii »
Urbanism
Formulare necesare - Consiliul judetean Mehedinti - Directia generala de asistenta generala si protectia copilului
Formulare Cerere pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului... detalii »
Directia generala de asistenta generala si protectia copilului
Formulare necesare - Consiliul judetean Mehedinti - Relatii cu publicul
Formulare Cerere audienta Petitie persoane fizice Petitie persoane juridice... detalii »
Relatii cu publicul
Formulare necesare - Consiliul judetean Mehedinti - Evidenta populatiei
Formulare Declaratie de resedinta pe propria raspundere Cerere pentru inscrierea in actul de identitate a mentiunii privind stabilirea resedintei Cerere pentru eliberarea actului de identitate cetatenilor romani cu domiciliul in strainatate si resedinta in Romania Cerere pentru eliberarea actulu... detalii »
Evidenta populatiei
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Mehedinti - Pasapoarte
Acte necesare Formulare Elibe... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare - Primaria Targu-Mures - Serviciul admininistrare patrimoniu domeniu public si privat serviciul tehnico edilitar si rutier
Acte necesare Acte necesare - Serviciul admininistrare patrimoniu domeniu public si privat serviciul tehnico edilitar si rutier Formulare Proces verbal de constatare a contraventiei... detalii »
Serviciul admininistrare patrimoniu domeniu public si privat serviciul tehnico edilitar si rutier
Acte si formulare necesare - Primaria Targu-Mures - Serviciul urbanism, serviciul autorizari si disciplina in constructii
Acte necesare Acte necesare - Serviciul urbanism, serviciul autorizari si disciplina in constructii Formulare Cerere tip - eliberare certificat de urbanism Cerere tip - eliberare autorizatie de construire Inregistrarea inceperilor lucrarilor - se inregistreaza la primarie Cerere tip - inr... detalii »
Serviciul urbanism, serviciul autorizari si disciplina in constructii
Acte si formulare necesare - Primaria Targu-Mures - Serviciul autoritate tutelara
Acte necesare Acte necesare - Serviciul autoritate tutelara Formulare Cerere tip - numire de tutore pentru minori si persoane puse sub interdictie Cerere tip - numire de curator pe seama minorilor / persoane majore Cerere tip - efectuarea ancheta sociala pentru directia generala ... detalii »
Serviciul autoritate tutelara
Acte si formulare necesare - Primaria Targu-Mures - Serviciul autorizari si control activitati economice
Acte necesare Acte necesare - Serviciul autorizari si control activitati economice Formulare Cerere tip - Eliberare autorizatie de PF/AF Cerere tip - eliberare autorizatie de functionare SRL sau autorizatie spatiu PF/AF/SRL Formular - declaratie alimentatie publica AF si SRL Cerere tip - ... detalii »
Serviciul autorizari si control activitati economice
Acte si formulare necesare - Primaria Targu-Mures - Serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor
Acte necesare Acte necesare - Serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor Formulare Cerere pentru eliberarea C.I. Cerere pentru stabilirea resedintei Cerere pentru stabilirea/restabilirea domiciliului in Romania... detalii »
Serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor
Formulare de acces la documentele de interes public - Primaria Targu-Mures
Formulare Cerere tip pentru eliberarea unor documente de interes public Reclamatie administrativa 1 Reclamatie dministrativa 2... detalii »
Formulare de acces la documentele de interes public
Formulare necesare - Primaria Targu-Mures - Serviciul taxe si impozite locale
Formulare Cerere pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala privind impozite, taxe locale si alte venituri la bugetul local pentru persoane fizice Cerere pentru eliberarea certificatului de atestare fiscala privind impozite, taxe locale si alte venituri la bugetul local pentru persoane ... detalii »
Serviciul taxe si impozite locale
Acte si formulare necesare - Primaria Targu-Mures - Serviciul stare civila
Acte necesare Acte necesare - Serviciul stare civila Formulare Cerere tip - pentru eliberare certificate de nastere, casatorie, deces pierdute - duplicat Cerere tip - inregistrare tardiva a nasterii (iesite din termen) Cerere tip - eliberarea livretului de familie Cerere tip - declaratie ... detalii »
Serviciul stare civila
Formulare necesare - Primaria Targu-Mures - Serviciul fond funciar - oficiul agricol
Formulare Cerere tip - eliberare certificat de producator Cerere tip - atestat pentru producator agricol Cerere tip - eliberare adeverinta din care sa rezulte ca detine/nu detine terenuri agricole pe raza municipiului Tirgu-Mures(necesar pentru ajutor social, burse scolare, rechizite scolare etc)... detalii »
Serviciul fond funciar - oficiul agricol
Acte si formulare necesare - Primaria Targu-Mures - Serviciul social
Acte necesare Acte necesare - Serviciul social Formulare Cerere tip - solicitare/acordare indemnizatie de insotitor pentru persoane cu handicap conform Legii 519/2002 - se solicita de catre persoana adulta in cauza Cerere tip - solicitare/acordare indemnizatie de insotitor pentru persoane c... detalii »
Serviciul social
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Mures - Apostilarea
Acte necesare Acte necesare - Apostilarea Formulare Descarcare formular apostila... detalii »
Apostilarea
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Mures - Pasapoarte
Acte necesare Acte necesare - Pasapoarte Formulare Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport în caz de furt, pierdere,deteriorare Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport minorulului sub 14 ani Cerere pentru includerea copiilor sub 14 ani &ic... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Mures - Autorizatie provizorie
Acte necesare Acte necesare - Autorizatie provizorie Formulare Cerere numere provizorii Cerere numere de proba Cerere numere provizorii- societati comerciale... detalii »
Permise si inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Mures - Examinare candidatilor in vederea obtinerii permisului de conducere
Acte necesare Acte necesare - Examinare candidatilor in vederea obtinerii permisului de conducere Formulare Cerere Fisa de scolarizare... detalii »
Permise si inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Mures - Inmatricularea vehiculelor
Acte necesare Formulare Inmat... detalii »
Permise si inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Mures - Permise de conducere
Acte necesare Acte necesare - Permise de conducere Formulare Fisa permis conducere fata Fisa permis conducere spate... detalii »
Permise si inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Mures - Radierea vehiculelor
Acte necesare Formulare Radie... detalii »
Permise si inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Alba - Inmatriculari
Acte necesare Documente necesare obtinerii permisului de conducere romanesc Ca urmare a sustinerii examenului: § chitanta reprezentand contravaloarea permisului de conducere (achitata la o unitate CEC sau BCR); § documentul de identitate al solicitantului, in or... detalii »
Inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Alba - Pasapoarte
Acte necesare 1. ELIBERAREA PASAPORTULUI SIMPLU ELECTRONIC 1.1 DOCUMENTE NECESARE PENTRU ELIBERAREA PASAPORTULUI SIMPLU ELECTRONIC IN CAZUL PERSOANELOR MAJORE CU DOMICILIUL IN ROMANIA: § cartea de identitate, cartea de identitate provizorie sau, dupa caz,bul... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura Bucuresti - Permise si inmatriculari auto
Acte necesare Formulare ... detalii »
Permise si inmatriculari auto
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Neamt - Structura arhitect sef
Acte necesare Acte necesare - Structura arhitect sef Formulare Autorizatii eliberate de Consiliul Judetean Neamt Certificat de urbanism Cerere certificat urbanism Cerere prelungire certificat de urbanism Fise tehnice necesare pentru acordul unic Fisa tehnica pentru alimentare... detalii »
Structura arhitect sef
Formulare necesare - Primaria Piatra Neamt - Taxe si impozite
Formulare Model ITL-001 - Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe cladiri - persoane fizice Model ITL-003 - Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe teren - persoane fizice Model ITL-005 - Declaratie fiscala/Decizie de impunere pentru stabilirea impozitului pe mijloacele de... detalii »
Taxe si impozite
Acte si formulare necesare - Primaria Piatra Neamt - Directia urbanism
Acte necesare Formulare ... detalii »
Directia urbanism
Acte si formulare necesare - Primaria Piatra Neamt - Serviciul comercial,control si relatii cu agentii economici
Acte necesare Formulare ... detalii »
Serviciul comercial,control si relatii cu agentii economici
Acte si formulare necesare - Primaria Piatra Neamt - Directia de asistenta sociala
Acte necesare Formulare Indem... detalii »
Directia de asistenta sociala
Acte si formulare necesare - Primaria Piatra Neamt - Serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor
Acte necesare Formulare Docum... detalii »
Serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor
Acte necesare - Primaria Piatra Neamt - Biroul stare civila
Acte necesare Inregistrarea nasterii Acte necesare - livretul de familie Inregistrarea casatoriei Inregistrarea decesului Inscrierea adoptiei, a anularii sau a desfacerii adoptiei Inscrierea divortului, anularii ori a incetarii casatoriei Eliberarea certificatelor de stare civila (pierdute) ... detalii »
Biroul stare civila
Acte necesare - Primaria Piatra Neamt - Directia patrimoniu
Acte necesare Acte necesare pentru emiterea titlului de proprietate conform legii 44/1994 – privind veteranii de razboi, modificata si completata cu h.g. 1217/2003 Acte necesare pentru titlu de proprietate – art. 36, legea 18/1991 Acte necesare pentru titlu de proprietate pentru teren... detalii »
Directia patrimoniu
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Olt - Autorizatii colectare deseuri
Acte necesare Acte necesare - Autorizatii colectare deseuri Formulare Cerere tip... detalii »
Autorizatii colectare deseuri
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Olt - Serviciul public comunitar pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor simple
Acte necesare Formulare Elibe... detalii »
Serviciul public comunitar pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor simple
Formulare - Consiliul judetean Olt
Formulare Formular anunt incepere lucrare IC-Olt Formular anunt finalizare lucrare IC-Olt Formular panou de identificare a investitiei... detalii »
Acte utile
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Olt - Certificatul de urbanism
Acte necesare Acte necesare - Certificatul de urbanism Formulare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru prelungirea valabilit─âtii certificatului de urbanism... detalii »
Acte utile
Acte si formulare necesare - Primaria Slatina - Certificate de nastere
Acte necesare Formulare Inreg... detalii »
Certificate de nastere
Acte si formulare necesare - Primaria Slatina - Autorizatii
Acte necesare Formulare Autor... detalii »
Autorizatii
Acte si formulare necesare - Primaria Slatina - Stare civila
Acte necesare Formulare Casat... detalii »
Stare civila
Acte si formulare necesare - Primaria Slatina - Taxe si impozite
Acte necesare Formulare Certi... detalii »
Taxe si impozite
Acte si formulare necesare - Primaria Slatina - Servicii sociale
Acte necesare Formulare Acord... detalii »
Servicii sociale
Acte si formulare necesare - Primaria Slatina - Urbanism
Acte necesare Formulare Acord... detalii »
Urbanism
Acte si formulare necesare - Primaria Slatina - Diverse
Diverse Acte necesare - Eliberare adeverinta care sa ateste un drept sau un fapt pe baza documentelor existente in arhiva institutiei Cerere - Eliberarea unui document care sa ateste un drept sau un fapt pe baza documentelor existente in arhiva institutiei Acte necesare - Atribuire in folosinta g... detalii »
Diverse
Formulare necesare - Consiliul judetean Prahova - Urabanism
Formulare Panou de identificare a investitiei Instiintare incepere lucrari catre presedinte CJ Instiintare incepere lucrari catre Inspectoratul constructii Cerere pentru prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism Cerere pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei de construire desfi... detalii »
Documente
Formulare necesare - Consiliul judetean Prahova - Drumuri
Formulare Declaratie acord lucrari in zona drumurilor judetene Model cerere acord lucrari in zona drumurilor judetene Macheta acord lucrari in zona drumurilor judetene... detalii »
Documente
Formulare necesare - Consiliul judetean Prahova - Fise tehnice - acord unic
Formulare Fisa tehnica PREVENIREA SI STINGEREA INCENDIILOR Fisa tehnica PROTECTIE CIVILA Fisa tehnica PROTECTIA MEDIULUI Fisa tehnica SANATATEA POPULATIEI Fisa tehnica ELECTRICA AMPLASAMENT Fisa tehnica ELECTRICA BRANSAMENT Fisa tehnica DISTRIGAZ SUD Fisa tehnica ROMTELECOM Fisa tehnica SNP... detalii »
Fise tehnice - acord unic
Acte si formulare necesare - Primaria Ploiesti - Certificatul de urbanism
Acte necesare Formulare Certi... detalii »
Urbanism
Acte si formulare necesare - Primaria Ploiesti - Autorizatie construire
Acte necesare Acte necesare - Autorizatie construire Formulare Anexa la cererea pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare Instructiuni privind completarea formularului Cerere pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei de construire/desfiintare Formulare pentru instiintarea... detalii »
Urbanism
Acte si formulare necesare - Primaria Ploiesti - Planificare urbana
Acte necesare Documentatia Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) Documentatie Plan Urbanistic Zonal (PUZ) Formulare Cerere pentru amplasarea unui sistem publicitar... detalii »
Urbanism
Acte si formulare necesare - Primaria Ploiesti - Protectia persoanelor aflate in dificultate
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Protectia persoanelor aflate in dificultate
Acte si formulare necesare - Primaria Ploiesti - Autoritate tutelara, ajutor social
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Autoritate tutelara, ajutor social
Acte si formulare necesare - Primaria Ploiesti - Stare civila
Acte necesare Formulare Inreg... detalii »
Stare civila
Acte si formulare necesare - Primaria Ploiesti - Serviciul de evidenta a persoanelor
Acte necesare Formulare Eli... detalii »
Serviciul de evidenta a persoanelor
Formulare necesare - Primaria Ploiesti - Impozite si taxe locale
Formulare Declaratia de impunere pentru stabilirea impozitului pe cladiri in cazul persoanelor fizice-ITL 001 Declaratia speciala de impunere-ITL 002 Declaratia de impunere pentru stabilirea impozitului pe cladiri in cazul persoanelor juridice-ITL 003 Declaratia de impunere pentru stabilirea imp... detalii »
Impozite si taxe locale
Acte si formulare necesare - Primaria Ploiesti - Autorizatii libera practica
Acte necesare Formulare Autor... detalii »
Autorizatii libera practica
Acte si formulare necesare - Primaria Ploiesti - Evidenta patrimoniu
Acte necesare Atribuirea unui teren in vederea construirii unei locuinte proprietate personala cf.legii 15/2003 Locuinte tineri cu varsta pana la 35 ani Criterii pentru stabilirea ordinii de prioritate in solutionarea cererilor de locuinte si in repartizarea locuintelor pentru tineri, destinate i... detalii »
Evidenta patrimoniu
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Salaj - Permise
Acte necesare Formulare Activ... detalii »
Permise
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Salaj - Pasapoarte
Acte necesare Documente necesare pentru eliberarea sau preschimbarea pasaportului Info util Formulare Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport in caz de furt,deteriorare sau pierdere Cerere pentru pentru includerea in pasaport a copiilor sub 14 ani ... detalii »
Pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Salaj - Apostila
Acte necesare Informatii legate de aplicarea apostilei Formulare Cerere-tip pentru obtinerea vizei CNRED Cerere-tip pentru solicitarea apostilei... detalii »
Apostila
Formulare - Consiliul judetean Salaj
Formulare Autorizatia de construire Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire/desfintare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Certificat de urbanism Fisa tehnica in vederea emiterii Acordului Unic, aviz pentru amplasament si/sau bransament Fisa tehnica in vederea emiterii ... detalii »
Consiliul judetean Salaj
Formulare necesare - Primaria Zalau - Biroul registrul agricol
Formulare Cerere eliberare certificat de producator Cerere notare in registrul agricol Declaratie de impunere Cerere subventii motorina Declaratii de stocuri de vinuri si mustarii Declaratie de productie Situatia agentilor economici care au vinificat sau vandut struguri si/sau must Situatia ... detalii »
Biroul registrul agricol
Formulare necesare - Primaria Zalau - Directia de asistenta sociala comunitara
Formulare Cerere de acordare abonament gratuit pe mijloacele de transport in comun, pentru persoanele cu grad de handicap Cerere de acordare masa la cantina de ajutor social Cerere si declaratie pe propria raspundere pentru acordarea ajutorului social Cerere pentru acordarea alocatiei familiale ... detalii »
Directia de asistenta sociala comunitara
Formulare necesare - Primaria Zalau - Serviciul impuneri si incasari persoane juridice
Formulare Declaratia de impunere pentru stabilirea impozitului pe cladiri in cazul persoanelor juridice, datorat in temeiul Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal Declaratia de impunere pentru stabilirea impozitului pe teren in cazul persoanelor juridice, datorat in temeiul Legii nr. 571/2003 pri... detalii »
Serviciul impuneri si incasari persoane juridice
Formulare necesare - Primaria Zalau - Serviciul impuneri si incasari persoane fizice
Formulare Cerere de eliberare a unui certficat fiscal Declaratie de impunere pentru stabilirea taxei asupra mijloacelor de transport detinute de persoanele fizice, datorata in temeiul OG nr. 36/2002, republicata Declaratia speciala de impunere pentru stabilirea impozitului pe cladiri majorat , in... detalii »
Serviciul impuneri si incasari persoane fizice
Formulare necesare - Primaria Zalau - Stare Civila
Formulare Dosar cuprinzand documentele care au stat la baza incheierii casatoriei (Anexa 16) Cerere pentru eliberarea certificatelor de stare civila (Anexa42) Declaratie privind recunoasterea paternitatii (Anexa 30)... detalii »
Stare Civila
Formulare necesare - Primaria Zalau - Evidenta persoanelor
Formulare Cerere pentru eliberarea actului de identitate Cerere pentru aplicarea vizei de resedinta Declaratie de pierdere a actului de identitate (Anexa 21) Declaratie de primire in spatiu (Anexa 19) Declaratie pe propria raspundere data de catre solicitant, ca detine un imobil tip locuinta (A... detalii »
Evidenta persoanelor
Formulare necesare - Primaria Zalau - Directia patrimoniu
Formulare Cerere inchiriere teren pentru obiectele stradale - persoane juridice Cerere inchiriere teren pentru garaj preluat prin cumparare Cerere masurare garaj Cerere solicitare concesionare imobil... detalii »
Directia patrimoniu
Formulare necesare - Primaria Zalau - Urbanism
Formulare Certificatul de urbanism (CU) Cerere emitere CU Cerere prelungire valabilitate CU Autorizatia de construire/desfiintare (AC/AD) Cerere emitere AC/AD Cerere prelungire valabilitate AC/AD Alte formulare Cerere pentru emiterea acordului unic Instiintare incepere lucrari - catre prima... detalii »
Urbanism
Formulare necesare - Primaria Zalau - Obtinerea informatiilor de interes public
Formulare Formular - cerere de informatii de interes public Reclamatie administrativa (1) Reclamatie administrativa (2)... detalii »
Obtinerea informatiilor de interes public
Alte formulare - Primaria Zalau
Formulare Formular de inscriere pentru concurs de functionar public Cerere eliberare aviz pentru activitatea de colectare a deseurilor Cerere certificat de nomenclatura stradala Cerere invitatie receptie lucrari Declaratie pe propria raspundere ca imobilul nu face obiectul unui litigiu Declara... detalii »
Alte formulare
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Satu Mare - Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor
Acte necesare Formulare Inmat... detalii »
Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Satu Mare - Apostila
Acte necesare Categorii de acte Documente necesare Taxe consulare State membre ale conferintei de la Haga, semnatare ale conventiei apostila Formulare Formular - Apostila... detalii »
Apostila
Acte si formulare necesare - Primaria Satu Mare - Directia impozite si taxe locale
Acte necesare Formulare ... detalii »
Directia impozite si taxe locale
Acte si formulare necesare - Primaria Satu Mare - Biroul corp control comercial si autorizari
Acte necesare Acte necesare - Biroul corp control comercial si autorizari Formulare Formular 1 - Cerere eliberare autorizatie de functionare Formular 2 - Cerere autorizatie operatori taxi Formular 3 - Cerere autorizatie taximetristi independenti Formular 4 - Cerere autorizatie asociatie f... detalii »
Biroul corp control comercial si autorizari
Acte si formulare necesare - Primaria Satu Mare - Urbanism si amenajarea teritoriului
Acte necesare Acte necesare - cazuri privind urbanismul Formulare Cerere autorizatie de construire/desfiintare Cerere certificat de urbanism Cerere certificat de nomenclatura stradala... detalii »
Urbanism si amenajarea teritoriului
Formulare necesare - Primaria Satu Mare - Serviciul public de asistenta sociala
Formulare Acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei... detalii »
Serviciul public de asistenta sociala
Formulare necesare - Primaria Satu Mare - Compartiment resurse umane
Formulare Formular 1 - Inscriere la concurs pentru ocuparea unei functii publice Formular 2 - Curriculum vitae european Formular 3 - Incetare activitate asistent personal al persoanelor cu handicap Formular 4 - Continuare activitate asistent personal al persoanelor cu handicap Formular 5 -... detalii »
Compartiment resurse umane
Formulare necesare - Primaria Satu Mare - Serviciul investitii si achizitii publice
Formulare Formularul 10A Formularul 10B Formularul 10C Formularul 11 Formularul 12 A Formularul 12 B Formularul 12C... detalii »
Serviciul investitii si achizitii publice
Formulare necesare - Primaria Satu Mare - Juridic
Formulare Cerere ordin prefect Cerere dispozitie primar pentru intabulare Cerere revendicare imobil Legea 10/2001 Cerere pentru eliberare copii xerox din arhiva primariei Cerere vechime in munca in fostele C.A.P.... detalii »
Juridic
Formulare necesare - Primaria Satu Mare - Serviciul local de evidenta a persoanelor
Formulare Cerere pentru eliberarea actului de identitate Cerere pentru stabilirea resedintei Declaratie de primire in spatiu Cerere duplicare certificat de casatorie/nastere/deces Cerere reintregire familie Cerere transcriere nasteri/casatorii/decese Declaratie de casatorie Declaratie de rec... detalii »
Serviciul local de evidenta a persoanelor
Acte si formulare necesare - Prefectra judetului Sibiu - Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor
Acte necesare Formulare ... detalii »
Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor
Formulare - Consiliul judetean Sibiu
Formulare Reclamatie administrativa conform Legii nr. 544/2001 (formular 1) Reclamatie administrativa conform Legii nr. 544/2001 (model 2) Cerere tip conform Legii nr. 544/2000 Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire / desfiintare Anexa la cererea pentru emiterea a... detalii »
Consiliul judetean Sibiu
Formulare necesare - Primaria Sibiu - Urbanism
Formulare Certificatul de urbanism (CU) Cerere emitere CU Model CU Cerere prelungire valabilitate CU Autorizatia de construire/desfiintare (AC/AD) Cerere emitere AC/AD Anexa cerere emitere AC/AD Model acord unic Model AC/AD Fise tehnice –avize Aviz apa - canal Aviz energie electric... detalii »
Urbanism
Formulare necesare - Primaria Sibiu - Declaratiile de impunere pentru impozite si taxe locale - persoane fizice si juridice
Persoane fizice Persoane juridice ... detalii »
Declaratiile de impunere pentru impozite si taxe locale - persoane fizice si juridice
Formulare necesare in vederea obtinerii informatiilor de interes public - Primaria Sibiu
Formulare Formular - cerere de informatii de interes public Reclamatie administrativa (1) Reclamatie administrativa (2)... detalii »
Formulare necesare in vederea obtinerii informatiilor de interes public
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Suceava -
Acte necesare Acte necesare - Serviciul pasapoarte Formulare Formulare - Serviciul pasapoarte... detalii »
Serviciul pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Suceava - Serviciul inmatriculari
Certificate de inmatriculare Permise de conducere ... detalii »
Serviciul inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Suceava - Apostila
Acte necesare Acte necesare - Apostila Formulare Anexa 1 Anexa 2 Anexa 6... detalii »
Apostila
Formulare necesare - Primaria Suceava - Administrare strazi
Formulare Acord de principiu lucrari tehnico edilitare Aviz lucrari de sapatura Certificat nomenclatura stradala adresa Deviz lucrari refacere Proces verbal lucrari... detalii »
Administrare strazi
Formulare necesare - Primaria Suceava - Ajutoare sociale
Formulare Adeverinta acordare alocatie Alocatie copii nou nascuti... detalii »
Ajutoare sociale
Formulare necesare - Primaria Suceava - Alocatii
Formulare Alocatie de stat pentru copil... detalii »
Alocatii
Formulare necesare - Primaria Suceava - Autorizare corp control commercial
Formulare Anexa 2 norme Legea 300/2004 Anexa 3 norme Legea 300/2004 Anexa 6 norme Legea 300/2004 Anexa 6.1 norme Legea 300/2004 Anexa 6.2 norme Legea 300/2004 Anexa 7 norme Legea 300/2004 Autorizare exec serv transport pers bunuri regim taxi sc Autorizare exec serv transport pers bunuri regi... detalii »
Autorizare corp control commercial
Formulare necesare - Primaria Suceava - Cadastru fond funciar
Formulare Adverinta registru agricol Certificat de producator... detalii »
Cadastru fond funciar
Formulare necesare - Primaria Suceava - Evidenta si administrearea imobilelor de locuit
Formulare Acte necesare pentru obtinerea locuintelor in regim ANL... detalii »
Evidenta si administrearea imobilelor de locuit
Formulare necesare - Primaria Suceava - Fiscalitate persoane juridice
Formulare Certificat fiscal pj Declaratie impunere mijl transport pj Declaratie impunere taxa sprijinire activ sportive... detalii »
Fiscalitate persoane juridice
Formulare necesare - Primaria Suceava - Sistematizare rutiera
Formulare Autorizatie speciala transport Certificat inregistrare vehicule neinmatriculabile... detalii »
Sistematizare rutiera
Formulare necesare - Primaria Suceava - Urbanism
Formulare Autorizatie construire Certificat urbanism Prelungire autorizatie construire Prelungire certificat urbanism... detalii »
Urbanism
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Teleorman - Apostila
Acte necesare Acte necesare - Apostila Formulare Cerere... detalii »
Apostila
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Teleorman - Autorizatii transport
Acte necesare Acte necesare - Autorizatii transport Formulare Cerere tip completata... detalii »
Autorizatii transport
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Teleorman - Autorizatii deseuri
Acte necesare Acte necesare - Autorizatii deseuri Formulare Model de cerere... detalii »
Autorizatii deseuri
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Teleorman - Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor
Acte necesare Formulare Docum... detalii »
Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Teleorman - Serviciul public comnunitar pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Serviciul public comnunitar pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor
Acte si formulare necesare - Primaria Targu-Jiu - Urbanism
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Urbanism
Acte si formulare necesare - Primaria Targu-Jiu - Directia publica comunitara locala de evidenta a persoanelor
Acte necesare Formulare Elibe... detalii »
Directia publica comunitara locala de evidenta a persoanelor
Formulare necesare - Consiliul judetean Teleorman - Urbanism
Formulare Formulare necesare emiterii certificatului de urbanism F.1 - formular - model cerere pentru emiterea certificatului de urbanism F.2 - formular - model adresa prin care cjt solicita avizul primariei in vederea emiterii certificatului de urbanism si a autorizatiei de constructie... detalii »
Urbanism
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Teleorman - Autorizatii si acorduri speciale
Acte necesare Autorizatii si acorduri speciale Formulare Autorizatie speciala de transport -lista tarife - model tip autorizatie Acord prealabil de amplasare si executie a unor obiective in zona - precizari - tarife - cerere tip - declaratie pe propria raspundere - model tip acord ... detalii »
Autorizatii si acorduri speciale
Acte si formulare necesare - Primaria Targu-Jiu - Autorizari avize
Acte necesare Formulare Docum... detalii »
Autorizari avize
Formulare necesare - Consiliul judetean Timis
Formulare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare Cerere pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei de construire/desfiintare... detalii »
Consiliul judetean Timis
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Valcea - Certificare si autorizare constructii
Acte necesare Documentele autorizarii Formulare F11-Cerere autorizare construire-desfiintare F12-Acord unic F13-1-Autorizatie de construire CJV F14-Cerere de prelungire valabilitate aut construire F15-Stampila anexa la cert de urbanism F16-Stampila vizat spre neschimbare F17-... detalii »
Formulare
Formulare necesare - Consiliul judetean Valcea - Evidenta persoanelor
Formulare Adeverinta date Cerere stabilire resedinta Certificat domiciliu, cetatenie Certificat stare civila CI Declaratie Eliberare CI Schimb nume... detalii »
Formulare
Formulare necesare - Consiliul judetean Valcea - Acorduri, avize, autorizatii drumuri
Formulare Autorizatie de amplasare Autorizatie speciala transport Cerere autorizatie speciala de transport... detalii »
Formulare
Formulare necesare - Consiliul judetean Valcea - Liber accces la informatie L544/2001
Formulare Cerere tip - L544 Raspuns la cerere - L544 Raspuns la reclamatie - L544 Reclamatie adm 1 - L544 Reclamatie adm 2 - L544... detalii »
Formulare
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Valcea - Examinari
Acte necesare Acte necesare - Examinari Formulare Cerere tip... detalii »
Serviciul permise auto si inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Valcea - Preschimbarea permisului de conducere auto
Acte necesare Acte necesare - Preschimbarea permisului de conducere auto Formulare Fisa detinatorului permisului de conducere Declaratie tip de pierdere... detalii »
Serviciul permise auto si inmatriculari
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Valcea - Inmatriculari
Acte necesare Formulare Imatr... detalii »
Serviciul permise auto si inmatriculari
Acte necesare - Primaria Ramnicu Valcea - Directia de protectie sociala
Acte necesare Dosar cantina de ajutor social Acte necesare pentru actualizarea anuala a dosarelor pentru cantina de ajutor social Acte care trebuie actualizate lunar/trimestrial pentru acordarea dreptului de asistenta prin cantina de ajutor social Acte necesare in vederea obtinerii anchetei soci... detalii »
Directia de protectie sociala
Formulare necesare - Primaria Ramnicu Valcea - Urbanism
Formulare Cerere emitere autorizatie de construire /desfiintare Anunt incepere lucrari Anunt incepere lucrari pentru inspectoratul in constructii Cerere emitere acord unic Cerere emitere certificat de urbanism Cerere prelungire valabilitate autorizatie de construire/desfiintare Cerere prelung... detalii »
Urbanism
Formulare necesare - Primaria Ramnicu Valcea - Directia impozite si taxe locale
Formulare Cerere pentru eliberarea autorizatiei pentru executarea serviciului public de transport persoane in regim de taxi Cerere pentru eliberarea autorizatiei de functionare pentru af si pf Cerere pentru anularea autorizatiei de functionare pentru af si pf Cerere pentru eliberarea certificatu... detalii »
Directia impozite si taxe locale
Formulare necesare - Primaria Ramnicu Valcea - Registrul agricol
Formulare Oferta vanzare teren agricol Oferta vanzare teren forestier Oferta cumparare teren agricol Oferta cumparare teren forestier Cerere de eliberare rol agricol Cerere de eliberare rol agricol pentru bursa Cerere de eliberare rol agricol pentru ajutorul de somaj... detalii »
Registrul agricol
Formulare necesare - Primaria Ramnicu Valcea - Directia sociala
Formulare Cerere pentru acordarea ajutorului social Cerere pentru acordarea alocatiei familiale complementare/alocatiei de sustinere pentru familia monoparentala Cerere pentru incredintarea unui minor Cerere prin care un minor sa dobandeasca un bun Cerere prin care un minor sa instraineze un bu... detalii »
Directia sociala
Acte si formulare necesare - Primaria Timisoara - Directia fiscala
Acte necesare Formulare Decla... detalii »
Directia fiscala
Acte si formulare necesare - Primaria Timisoara - Directia urbanism
Acte necesare Formulare Compl... detalii »
Directia urbanism
Acte si formulare necesare - Primaria Timisoara - Serviciul agricol
Acte necesare Formulare Solic... detalii »
Serviciul agricol
Acte si formulare necesare - Primaria Timisoara - Serviciul social
Acte necesare Solicitare masa la cantina de ajutor social a primariei municipiului timisoara conf. L.208/1997 Solicitare ancheta sociala pt. Ajutor lunar (ord.urg. 102/99) Internare in camin pentru pensionari sau camin spital Distribuire laptelui praf pentru nou nascuti conf. L.123/2001 pentru p... detalii »
Serviciul social
Formulare necesare - Primaria Timisoara - Directia economica - impozite si taxe
Formulare Declaratiile de impunere pentru impozite si taxe locale - persoane fizice Declaratie speciala de impunere - pentru stabilirea impozitului pe cladiri majorat, in cazul persoanelor fizice detinatoare a mai multor cladiri cu destinatie de locuinta, datorat in temeiul ordonantei guvernului n... detalii »
Directia economica - impozite si taxe
Formulare necesare - Primaria Timisoara - Directia urbanism
Formulare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare Cerere pentru prelungirea autorizatiei de construire/desfiintare... detalii »
Directia urbanism
Formulare necesare - Primaria Timisoara - Serviciul banca de date urbane
Formulare Cerere pentru eliberarea unui plan de situatie/incadrare in zona... detalii »
Serviciul banca de date urbane
Formulare necesare - Primaria Timisoara - Serviciul administrare fond funciar
Formulare Cerere pentru eliberarea adeverintei pentru teren agricol Cerere pentru eliberarea unui bilet de adeverire a proprietatii si sanatatii animalelor Cerere pentru eliberarea certificatului de producator agricol Cerere pentru eliberarea ordinului de constatare a proprietatii asupra terenul... detalii »
Serviciul administrare fond funciar
Formulare necesare - Primaria Timisoara - Serviciul de transport si retele publice
Formulare Cerere pentru obtinerea autorizatiilor de taxi - persoane juridice Cerere pentru obtinerea autorizatiilor de taxi - persoane fizice autorizate... detalii »
Serviciul de transport si retele publice
Formulare necesare - Primaria Timisoara - Serviciul publicitate si comert
Formulare Cerere privind emiterea acordului pentru desfasurarea exercitiilor comerciale Cerere pentru obtinerea autorizatiei de comert stradal Cerere pentru eliberarea unui acord privind bannere publicitare Cerere pentru obtinerea autorizatiei pentru persoane fizice sau asociatii familiale confo... detalii »
Serviciul publicitate si comert
Formulare necesare - Primaria Timisoara - Centru de consiliere cetateni
Formulare Cerere de alocatie de stat pentru copil Cerere si declaratie pe propria raspundere pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului/stimulentului si alocatiei de stat pentru copil... detalii »
Centru de consiliere cetateni
Acte si formulare necesare Primaria Arad - Agricultura
Acte necesare Formulare Certificatul de pro... detalii »
Agricultura
Acte necesare si formalitati Prefectura Arges - Pasapoarte si apostila
Pasapoarte Categoriile de documente Baza legala Emigrarea cetatenilor romani Restabilirea domiciliului a cetatenilor romani domiciliati in strainatate Eliberarea dovezilor referitoare la exercitarea dreptului la libera circulatie in strainatate Formulare tipizate Programul de lucru cu publicu... detalii »
Pasapoarte si apostila
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Bihor - Serviciul pasapoarte
Acte necesare Acte necesare - Serviciul pasapoarte Formulare Cerere tip, model 1 - formular pentru eliberarea unui nou pasaport Cerere tip, model 3 - formular pentru eliberarea unui nou pasaport in caz de furt, pierdere, deteriorare Cerere tip,, model 4 - formular pentru includerea copiil... detalii »
Serviciul pasapoarte
Formullare si acte necesare Primaria Arad - Directia Venituri
Acte necesare Formulare Acte necesare pentru obtinerea facilitatilor de care pot beneficia c... detalii »
Directia Venituri
Formulare necesare - Primaria Arad , Relatii cu Publicul
Formulare Cerere de emitere autorizatie construire Cerere de emitere autorizatie construire/desfiintare Cerere de emitere Certificat de Urbanism Cerere de prelungire autorizatie construire Cerere de prelungire Certificat Urbanism Cerere emitere certificat urbanism Cerere legea 112 Cere... detalii »
Relatii cu publicul
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Covasna - Apostila
Acte necesare Acte oficiale administrative supuse apostilarii Formulare necesare Cerere apostila Adeverinta... detalii »
Apostila
Formulare necesare - Consiliul judetean Covasna
Formulare necesare Relatii cu publicul Reclamatie administrativa 1 Reclamatie administrativa 2 Formular de sesizare Cerere-tip Transport Cerere pentru eliberare autorizatie speciala de transport Urbanism Cerere pentru emitere certifiat de urbanism Cerere pentru emitere autorizatie de const... detalii »
Consiliul judetean Covasna
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Buzau - Eliberare pasapoarte
Acte necesare Acte necesare - pasapoarte Formulare Formular nr. 1 - pentru eliberarea pasaportului simplu in cazul persoanelor majore si minorilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani Formular nr. 2 – pentru eliberarea pasaportului simplu in cazul minorilor cu varsta sub... detalii »
Eliberare pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Buzau - Eliberare permise auto
Acte necesare Acte necesare - Eliberare permise auto Formulare Cerere tip... detalii »
Eliberare permise auto
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Buzau - Inmatriculari - radieri vehicule
Acte necesare Formulare si cereri tip ... detalii »
Inmatriculari - radieri vehicule
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Buzau - Autorizatii de transport
Acte necesare Acte necesare - Autorizatii de transport Formulare Cerere acordare autorizatie transport Cerere acordare aviz anual pentru transport... detalii »
Autorizatii de transport
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Buzau - Autorizatii de colectare deseuri
Acte necesare Acte necesare - Autorizatii de colectare deseuri Formulare Cerere prelungire autorizatie de colectare deseuri Cerere acordare autorizatie de colectare deseuri... detalii »
Autorizatii de colectare deseuri
Formulare - Consiliul judetean Buzau
Formulare Formulare - urbanism Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism (F.1) Aviz la cererea de emitere de certificat de urbanism (F.3) Cerere pentru avizul structurii de specialitate a C.J. Buzau (F.4) Cerere pentru prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism (F.7) Fisa teh... detalii »
Consiliul judetean Buzau
Formulare - Primaria Buzau
Formulare Directia administratie publica Serviciul agricol Cerere eliberare certificat producator pentru vanzare - Anexa 2 Serviciul relatii cu publicul Cerere conform Legii 544/2001 privind liberul acces la informatii de interes public Reclamatie administrativa conform Legii 544/2001 Directi... detalii »
Formulare
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Caras-Severin - Apostila
Acte necesare Acte necesare - Apostila Formulare Cerere-tip Anexa... detalii »
Apostila
Formulare - Consiliul judetean Caras-Severin
Formulare Cerere pentru emiterea autorizatiei de constructie/desfintare Cerere pentru prelungirea valabilitatii emiterea autorizatiei de constructie/desfintare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism Declaratie regular... detalii »
Consiliul judetean Caras-Severin
Formulare necesare - Primaria Resita - Directia impozite si taxe - Persoane fizice
Formulare Impozite si taxe anexa 4 Declaratie-decizie pentru stabilirea impozitului pentru mijloacele de transport Declaratie-decizie pentru stabilirea impozitului pentru mijloacele de transport pe apa Declaratie-decizie pentru stabilirea impozitului pentru mijloacele de transport marfa de peste... detalii »
Persoane fizice
Formulare - Primaria Resita - Directia impozite si taxe - Persoane juridice
Formulare Declaratie-decizie privind stabilirea impozitului-taxei pe cladiri Declaratie-decizie pentru stabilirea taxei de servicii reclama-publicitate Declaratie-decizie pentru stabilirea taxei de afisaj in scop de reclama-publicitate Declaratie-decizie pentru stabilirea impozitului-taxei pe te... detalii »
Persoane juridice
Formulare - Primaria Resita - Birou asociatii de proprietari
Formulare Anexa 2b - Lista proprietarilor si destinatia spatiilor din cladirea de locuit multietajata notificata prin lucrari de reabilitare termica Anexa 2a - Fisa de identificare a cladirii de locuit multietajate Cerere pentru includerea asociatiilor de proprietari in programul d... detalii »
Birou asociatii de proprietari
Formulare - Primaria Resita - Birou agricol
Formulare Cerere pentru intocmirea contractelor din rezerva de stat Cerere pentru art. 36 din legea nr. 18/1991... detalii »
Birou agricol
Formulare - Primaria Resita - Birou locuinte
Formulare Cerere vanzare locuinta din fondul de stat Cerere vanzare locuinta din fondul de stat Cerere schimbare definitiva domiciliu Cerere repartizare locuinta Cerere primire persoana in spatiul de locuit Cerere adeverinta achitare integrala locuinta din fondul de stat... detalii »
Birou locuinte
Formulare - Primaria Resita - Compartiment identificare, inreg. si publicitate
Formulare Cerere pentru cumparare teren ocupat de constructii proprietate personala Cerere pentru atribuire teren Cerere pentru cumparare teren... detalii »
Compartiment identificare, inreg. si publicitate
Formulare - Primaria Resita - Compartimentul parcari
Formulare Autorizatie de parcare - autovehicule de transport in comun persoane si marfa peste 5 tone Autorizatie de stationare temporara Autorizatie stationare temporara pe trotuar... detalii »
Compartimentul parcari
Formulare - Primaria Resita - Compartimentul pentru probleme de comert
Formulare Cerere eliberare acord desfasurare activitati comerciale Cerere eliberare autorizatie Cerere completare/modificare autorizatie Cerere vizare autorizatie... detalii »
Compartimentul pentru probleme de comert
Formulare - Primaria Resita - Compartimentul transport si siguranta circulatiei
Formulare Cerere viza taxi – anuala Cerere eliberare autorizatie transport persoane/bunuri in regim de taxi - Persoana independenta Cerere eliberare autorizatie transport persoane/bunuri in regim de taxi - Operator transport... detalii »
Compartimentul transport si siguranta circulatiei
Formulare - Primaria Resita - Evidenta persoanelor
Formulare Cerere pentru inscrierea in actul de identitate a mentiunii privind stabilirea resedintei Cerere elib. act identitate cetatenilor romani cu dom. in strainatate si resedinta in Romania Cerere eliberare act identitate ca urmare a schimbarii domiciliului din strainatate in Romania Declara... detalii »
Evidenta persoanelor
Formulare - Primaria Resita - Serviciul public de asistenta sociala
Formulare Cerere pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei Declaratie privind veniturile realizate Cerere pentru acordarea ajutorului social Cerere pentru acordarea alocatiei familiale complementare-alocatiei de sustinere pentru familia monoparentala Cerere si declaratie pe propri... detalii »
Serviciul public de asistenta sociala
Formulare - Primaria Resita - Stare civila
Formulare Cerere inregistrare tardiva nastere Declaratie de casatorie Cerere de eliberare livret de familie Cerere schimbare nume Cerere de dispensa de varsta in vederea casatoriei Cerere de publicare a schimbarii de nume in Monitorul Oficial Cerere de transcriere a certificatelor intocmite i... detalii »
Stare civila
Formulare - Primaria Resita - Urbanism si amenajarea teritoriului
Formulare Proces verbal Fisa tehnica - Directia de telecomunicatii Fisa tehnica - Agentia de protectia mediului Fisa tehnica - SC Prescom SA Fisa tehnica - Inspectoratul pentru situatii de urgenta SEMENIC Fisa tehnica - e-on Gaz Romania Fisa tehnica - SC CET Energoterm Fisa tehnica - SC Enel... detalii »
Urbanism si amenajarea teritoriului
Formulare - Prefectura judetului Calarasi - Serviciul pasapoartelor simple
Formulare Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport Cerere pentru includerea copiilor sub 14 ani in pasaport Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport in caz de furt, pierdere, deteriorare [pagina1] Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport in caz de furt, pierdere, deteriorare [pagina2] Cer... detalii »
Serviciul pasapoartelor simple
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Calarasi - Serviciul permise de conducere si inmatricularea vehiculelor - Inmatriculare si radiere
Acte necesare Formulare Docum... detalii »
Inmatriculare si radiere
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Calarasi - Serviciul permise de conducere si inmatricularea vehiculelor - Permisul de conducere
Acte necesare Documente necesare pentru preschimbarea permisului de conducere Documente necesare pentru preschimbarea permisului de conducere strain cu un document similar romanesc Documente necesare pentru examenul auto Formulare Cerere examen... detalii »
Permisul de conducere
Formulare - Consiliul judetean Calarasi - Urbanism
Formulare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare Cerere pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei de construire/desfiintare Instiintare de inceperea lucrarilor, catre Presedintele Consiliului judetean Calarasi Instiint... detalii »
Urbanism
Formulare - Consiliul judetean Calarasi - Accesul la informatiile de interes public (legea nr. 544 din 2001)
Formulare Cerere-tip de informatii publice (cf. Legea 544-2001) Raspuns la cerere Reclamatie administrativa 1 Reclamatie administrativa 2 Raspuns la reclamatie... detalii »
Accesul la informatiile de interes public (legea nr. 544 din 2001)
Formulare - Consiliul judetean Calarasi - Directia comunitara de evidenta a persoanelor Calarasi
Formulare Cerere pentru eliberarea actului de identitate Cerere pentru stabilirea resedintei Declaratie primire in spatiu... detalii »
Directia comunitara de evidenta a persoanelor Calarasi
Formulare - Consiliul judetean Calarasi - Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului - DGASPC Calarasi
Acte necesare Formulare Docum... detalii »
Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului - DGASPC Calarasi
Utile - Electrica - FFEE Transilvania Sud
UTILE Modele de contract § Contract cadru de furnizare energie electrica la consumatori mari industriali cu tarife reglementate § Contract cadru de furnizare energie electrica la consumatori mici industriali cu tarife reglementate § Contract cadru de furnizare en... detalii »
FFEE Transilvania Sud
Formulare - Electrica
Calculati-va factura Formulare SDFEE Bucuresti SDFEE Ilfov ... detalii »
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Constanta - Apostila
Acte necesare Acte necesare - Apostila Formulare Cererea tip... detalii »
Apostila
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Constanta - Serviciul pasapoarte
Acte necesare Acte necesare - Serviciul pasapoarte Formulare Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport - model 1 Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport minorului sub 14 ani - model 2 Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport in caz de furt, pierdere,deteriorare - model 3 Cerere pent... detalii »
Serviciul pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Constanta - Serviciul permise si inmatriculari auto
Acte necesare Acte necesare - Inmatriculari si radieri autovehicule Acte necesare - Permisul de conducere Formulare Cerere inscriere la examenul pentru obtinerea permisului de conducere Cerere eliberare permis nou Fisa scolarizare pierdere certificat de inmatriculare De... detalii »
Serviciul permise si inmatriculari auto
Formulare - Consiliul judetean Constanta
Formulare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Precizari privind completarea formularului - emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare Precizari privind complet... detalii »
Consiliul judetean Constanta
Acte si formulare necesare - Primaria Constanta - Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Constanta
Acte necesare Acte necesare - Serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor Constanta Formulare Cererea tip pentru eliberarea cartii de identitate - preschimbare, expirare, schimbare de nume /prenume Cererea tip pentru eliberarea cartii de identitate - la 14 ani Formularul de... detalii »
Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Constanta
Acte si formulare necesare - Primaria Constanta - Accesul auto in Mamaia
Acte necesare Acte necesare - Accesul auto in Mamaia Formulare Cerere - pentru legitimatie de acces la bariere (pentru autovehiculele achizitionate in leasing de catre utilizatori avand domiciliul (sediul) in municipiul Constanta) Cerere - pentru permis de libera trecere pe faleza Mamaia (pentru... detalii »
Accesul auto in Mamaia
Acte si formulare necesare - Primaria Constanta - Obtinerea avizului pentru programul de functionare pt unitati ce nu se regasesc in codurile CAEN 5530, 5540
Acte necesare Acte necesare - Obtinerea avizului pentru programul de functionare pt unitati ce nu se regasesc in codurile CAEN 5530, 5540 Formulare Cerere pentru aprobarea programului de functionare Cerere orar functionare Formular tip - Acordurile vecinilor limitrofi... detalii »
Obtinerea avizului pentru programul de functionare pt unitati ce nu se regasesc in codurile CAEN 5530, 5540
Acte si formulare necesare - Primaria Constanta - Actele necesare obtinerii Autorizatiei in baza Legii 300 din 2004 - Asociatii Familiale
Acte necesare Acte necesare obtinerii Autorizatiei in baza Legii 300/2004 - Asociatii Familiale Acte necesare obtinerii Autorizatiei in baza Legii 300/2004 - Persoane Fizice Formulare Asociatii Familiale Cerere de verificare disponibilitate sau rezervare denumire firma Declaratie tip pe p... detalii »
Actele necesare obtinerii Autorizatiei in baza Legii 300 din 2004 - Asociatii Familiale
Acte si formulare necesare - Primaria Constanta - Obtinerea autorizatiei de functionare pentru desfasurarea activitatii de alimentatie publica conform HCLM nr.360 din 2007
Acte necesare Acte necesare - Obtinerea autorizatiei de functionare pentru desfasurarea activitatii de alimentatie publica conform HCLM nr.360 din 2007 Formulare Cerere pentru eliberarea autorizatiei de functionare Declaratia pe propria raspundere a solicitantului privind tipul unitatii, su... detalii »
Obtinerea autorizatiei de functionare pentru desfasurarea activitatii de alimentatie publica conform HCLM nr.360 din 2007
Acte si formulare necesare - Primaria Constanta - Taxa de firma, publicitate si organizare santier
Acte necesare Acte necesare pentru achitarea taxei de organizare santier Acte necesare pentru incasarea taxei de firma si amplasarea de stoppere si bannere Acte necesare pentru incasarea taxei de publicitate si amplasarea mijloacelor publicitare Formulare Declaratia de impunere - pentru i... detalii »
Taxa de firma, publicitate si organizare santier
Acte si formulare necesare - Primaria Constanta - Traficul rutier, parcari, permise de libera trecere, Comisia de Circulatie
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Traficul rutier, parcari, permise de libera trecere, Comisia de Circulatie
Acte si formulare necesare - Primaria Constanta - Activitatea Consiliului Local Municipal
Acte necesare Acte necesare - Solicitare expertiza tehnica imobil conform OG nr.20/1994, republicata Acte necesare - Aplicarea HCLM nr.3/2002 pentru acordarea ajutorului de 1.500.000 lei persoanelor care implinesc 80 de ani de viata si/sau 50 de ani de casatorie Acte necesare - Eli... detalii »
Activitatea Consiliului Local Municipal
Acte si formulare necesare - Primaria Constanta - Acordarea ajutoarelor sociale, asistenti personali
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Acordarea ajutoarelor sociale, asistenti personali
Acte si formulare necesare - Primaria Constanta - Constructii, urbanism
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Constructii, urbanism
Acte si formulare necesare - Primaria Constanta - Terenuri, imobile
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Terenuri, imobile
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Brasov - Apostila
Acte necesare Acte necesare - Apostila Formulare Cerere-tip pentru obtinerea apostilei... detalii »
Apostila
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Brasov - Autorizatii deseuri
Acte necesare Acte necesare - Autorizatii deseuri Formulare Cerere de eliberare / prelungire a autorizatiilor de colectare Model de raportare trimestriala... detalii »
Autorizatii deseuri
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Brasov - Permise, inmatriculari auto
Acte necesare Formulare Proba... detalii »
Permise, inmatriculari auto
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Brasov - Pasapoarte
Acte necesare Acte necesare - Pasapoarte Formulare Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport in caz de furt, pierdere, deteriorare (Formularul se tipareste fata-verso) Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport minorulului sub 14 ani (Formularul ... detalii »
Pasapoarte
Formulare - Consiliul judetean Brasov
Formulare Formulare DAPL Cerere conform Legii nr. 544 / 2001 Reclamatie administrativa Formulare DIUAT Cerere pentru eliberarea avizului unic PUZ/PUD Cerere eliberare certificat de urbanism Cerere pentru eliberarea autorizatiei de construire/desfiintare Anexa la cererea pentru autorizatia de... detalii »
Consiliul judetean Brasov
Formulare - Consiliul judetean Braila
Formulare Cerere privind liberul acces la informatiile de interes public-cf. Legii 544/2001 Reclamatie administrativa privind liberul acces la informatiile de interes public-cf. Legii 544/2001 Cerere pentru eliberarea autorizatiei de construire/desfiintare Cerere pentru eliberarea certificatului... detalii »
Consiliul judetean Braila
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Braila - Pasapoarte
Acte necesare Acte necesare - Pasapoarte Formulare Cererea tip, model 1 Cererea tip, model 2 Cererea tip, model 3 Cererea tip, model 4 Formular tip - model 5 - Cerere pentru dobandirea statutului de cetatean roman cu domiciliul in strainatate Formular declaratie privind pierderea/f... detalii »
Pasapoarte
Formulare - Primaria Braila - Diverse
Formulare Cerere audienta Legea nr. 544/2001 Informatii de acces public Reclamatie administrativa 1 Reclamatie administrativa 2... detalii »
Diverse
Formulare - Primaria Braila - Activitate de autorizare
Formulare Cerere eliberare certificat de urbanism Cerere prelungire valabilitate certificat de urbanism Cerere eliberare autorizatie de construire (desfiintare) Cerere prelungire valabilitate autorizatie de construire (desfiintare)... detalii »
Activitate de autorizare
Formulare - Primaria Braila - Directia finantelor publice locale Braila
Formulare Serviciul Impunere si Constatare - Persoane Fizice Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe cladiri, in cazul persoanelor fizice, datorat in temeiul Legii nr.571/2003 privind Codul Fiscal cu modificarile si completarile ulterioare Declaratie de impunere pentru stabilirea... detalii »
Directia finantelor publice locale Braila
Formulare - Primaria Braila - Directia administratie publica locala
Formulare Cerere tip pentru instituirea tutelei in cazul persoanelor cu handicap psihic Cerere tip pentru instituirea tutelei in cazul persoanelor puse sub interdictie Cerere tip pentru instituirea curatelei speciale in cazul minorilor care nu detin act de identitate Cerere tip pentru instituire... detalii »
Directia administratie publica locala
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Botosani - Apostilarea
Acte necesare Acte necesare - Apostilarea Formulare Cerere apostila... detalii »
Apostilarea
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Botosani - Pasapoarte
Acte necesare Acte necesare - Pasapoarte Formulare Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport minorului sub 14 ani Cerere pentru eliberarea unui nou pasaport in caz de furt, pierdere, deteriorare Declaratie in caz de furt, pierdere, deteriorare ... detalii »
Pasapoarte
Formulare - Consiliul judetean Botosani
Formulare Aviz urbanism Cerere dispensa Cerere eliberare acte Cerere eliberare extras registre Cerere emitere autorizatie construire/desfiintare Cerere emitere certificat urbanism Cerere prelungire autorizatie construire Cerere prelungire certificat urbanism Cereri legea informatiilor publi... detalii »
Consiliul judetean Botosani
Formulare - Primaria Botosani - Acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei
Formulare Cerere si declaratie pe proprie raspundere pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei... detalii »
Acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei
Formulare - Primaria Botosani - Autorizatii de constructii
Formulare Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire / desfiintare (F9) Cerere pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei de construire/desfiintare (F14) Cerere pentru emiterea adeverintei privind situarea bunului imobil in spatiul rural Cerere pentru emiterea certificatulu... detalii »
Autorizatii de constructii
Formulare - Primaria Botosani - Directia de impozite si taxe locale
Formulare Declaratia pentru scoaterea din evidenta a mijloacelor de transport (itl008) Declaratie de impunere pentru stabilirea impozitului pe spectacole in cazul activitatilor artistice si distractive de videoteca si discoteca, datorat in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 36/2002 p... detalii »
Directia de impozite si taxe locale
Formulare - Primaria Brasov - Administratori imobile
Formulare Cerere de atestare pentru functia de administrator de imobile... detalii »
Administratori imobile
Formulare - Primaria Brasov - Autorizari activitati economice
Formulare Acte necesare Eliberare autorizatie pentru desfasurarea de activitati economice Declaratie pe propria raspundere privind respectarea legislatiei de protectie a muncii Cerere - Anexa 2 la norme Declaratie - Anexa 3 la norme Cerere - Anexa 6 la norme Membrii asociatiei familiale - Ane... detalii »
Autorizari activitati economice
Formulare - Primaria Brasov - Centrul de informatii pentru cetateni
Formulare Solicitare audienta Primar, Viceprimar, Secretar Adeverinta confirmare datorii Reclamatie administrativa (1) Reclamatie administrativa (2) Solicitare de informatii... detalii »
Centrul de informatii pentru cetateni
Formulare - Primaria Brasov - Directia fiscala - Persoane fizice
Formulare Formular impozit spectacole discoteci 2007 Formular declaratie taxa salvamont Formular impozit spectacole dicoteci 2008 Cerere pentru eliberarea certificatului privind impozitele si taxele locale in cazul persoanelor fizice Declaratie fiscala stabilire impozit pe teren Declaratie fis... detalii »
Directia fiscala - Persoane fizice
Formulare - Primaria Brasov - Directia fiscala - Persoane juridice
Formulare Formular impozit spectacole discoteci 2007 Formular declaratie taxa salvamont Formular impozit spectacole dicoteci 2008 Decont impunere impozit spectacole bilete PJ Declaratie taxa afisaj PJ Declaratie taxa de reclama si publicitate PJ Formular cerere vizare abonamente bilete i... detalii »
Directia fiscala - Persoane juridice
Formulare - Primaria Brasov - Directia servicii sociale
Formulare Cerere privind acordarea alocatiei pentru copiii nou-nascuti (indemnizatia de nastere) si declaratia privind rangul copilului nou-nascut pentru care se acorda alocatia Cerere pentru acordarea ajutorului social Declaratie privind veniturile realizate de familie Cerere eliberare adeverin... detalii »
Directia servicii sociale
Formulare - Primaria Brasov - Stare civila
Formulare Cerere actualizare livret de familie Cerere de transcriere Cerere de oficiere a casatoriei Cerere de schimbare a numelui Cerere catre Biroul de Publicitate pentru Monitorul Oficial Cerere eliberare certificat de casatorie Cerere eliberare certificat de deces Cerere eliberare certif... detalii »
Stare civila
Formulare - Primaria Brasov - Biroul unic de autorizare
Formulare Anexa la cererea pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare (verso) Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru emiterea certific... detalii »
Biroul unic de autorizare
Formulare - Primaria Brasov - Autorizari si Disciplina in Constructii
Formulare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru eliberarea certificatului de urbanism pentru dare in folosinta definitiva/provizorie constructii-extindere Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare Cerere pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei ... detalii »
Autorizari si Disciplina in Constructii
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Bistrita-Nasaud - Apostila
Acte necesare Acte necesare - Apostila Formulare Model cerere... detalii »
Apostila
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Bistrita-Nasaud - Serviciul pasapoarte
Acte necesare Formulare Docum... detalii »
Serviciul pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Bistrita-Nasaud - Permise de conducere
Acte necesare Formulare Permi... detalii »
Permise de conducere
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Bistrita-Nasaud - Inmatricularea vehiculelor
Acte necesare Formulare Autor... detalii »
Inmatricularea vehiculelor
Formulare - Consiliul judetean Bistrita-Nasaud
Formulare Fomulare model declaratie de avere Fomulare model declaratie de interese Formular de inscriere concurs Model CV Formulare- autorizarea constructiilor Cerere pentru eliberarea autorizatiei de construire-desfiintare Cerere pentru eliberarea certificatului de urbanism Cerere... detalii »
Consiliul judetean Bistrita-Nasaud
Acte si formulare necesare - Primaria Bistrita - Biroul resurse umane
Acte necesare Dosarul de concurs pentru functionarii publici Dosarul de concurs pentru personalul contractual Formulare Formular de inscriere... detalii »
Biroul resurse umane
Acte si formulare necesare - Primaria Bistrita - Directia evidenta persoanelor
Acte necesare Formulare Elibe... detalii »
Directia evidenta persoanelor
Acte si formulare necesare - Primaria Bistrita - Directia finante publice municipale
Acte necesare Formulare Servi... detalii »
Directia finante publice municipale
Acte si formulare necesare - Primaria Bistrita - Directia municipala de servicii sociale
Acte necesare Formulare Acord... detalii »
Directia municipala de servicii sociale
Acte si formulare necesare - Primaria Bistrita - Directia tehnica
Acte necesare Formulare Autor... detalii »
Directia tehnica
Acte si formulare necesare - Primaria Bistrita - Serviciul audit intern
Acte necesare Adeverinta vanzare apartamente Formulare Adeverinta... detalii »
Serviciul audit intern
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Bihor - Apostilare acte
Acte necesare Acte necesare - Apostilare Formulare Cerere apostilare acte... detalii »
Apostilare acte
Acte si formulare necesare - Primaria Oradea - Institutia arhitectului sef
Acte necesare Formulare Elibe... detalii »
Institutia arhitectului sef
Formulare - Primaria Oradea - Cereri tip
Cereri tip Directa Economica Cerere pt. eliberarea certificatului privind impozitele si taxele locale in cazul pers. fizice Cerere pt. eliberarea certificatului privind impozitele si taxele locale in cazul pers. juridice Declaratie simpla de impunere pt. stabilirea impozitului pe caldiri in cazu... detalii »
Cereri tip
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Bacau - Apostilare documente
Acte necesare Acte necesare - Apostilare documente Formulare Cerere tip... detalii »
Apostilare documente
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Bacau - Eliberare autorizatie de colectare a deseurilor industriale reciclabile
Acte necesare Acte necesare - Eliberare autorizatie de colectare a deseurilor industriale reciclabile Formulare Cerere de autorizate - tip... detalii »
Eliberare autorizatie de colectare a deseurilor industriale reciclabile
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Bacau - Eliberare pasapoarte
Acte necesare Formulare Docum... detalii »
Eliberare pasapoarte
Acte si formulare necesare - Prefectura judetului Bacau - Permise de conducere, inmatriculari vehicule
Acte necesare Formulare Permi... detalii »
Permise de conducere, inmatriculari vehicule
Formulare - Consiliul judetean Bacau
Formulare Cerere tip conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public Reclamatie administrativa, conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public Directia urbanism, amenajarea teritoriului si lucrari publice Cerere pentru emiter... detalii »
Consiliul judetean Bacau
Acte si formulare necesare - Primaria Bacau - Obtinere locuinta din fondul locativ de stat
Acte necesare Formulare Crite... detalii »
Obtinere locuinta din fondul locativ de stat
Acte si formulare necesare - Primaria Pitesti - Serviciul constatare, impunere persoane fizice
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Directia economica
Acte si formulare necesare - Primaria Pitesti - Serviciul constatare, impunere persoane juridice
Acte necesare Formulare ... detalii »
Directia economica
Acte si formulare necesare - Primaria Pitesti - Biroul certificate de atestare fiscala
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Directia economica
Acte si formulare necesare - Primaria Pitesti - Directia tehnica si de urbanism
Biroul amenajarea teritoriului Acte necesare Formulare A... detalii »
Directia tehnica si de urbanism
Acte si formulare necesare - Primaria Pitesti - Serviciul prestatii sociale
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Directia administratie publica locala si asistenta sociala
Acte si formulare necesare - Primaria Pitesti - Serviciul protectia persoanelor cu handicap si a persoanelor varstnice
Acte necesare Formulare Acte ... detalii »
Directia administratie publica locala si asistenta sociala
Formulare - Primaria Pitesti - Serviciul control si autorizare activitati economice
Formulare Cerere eliberare autorizatie functionare Cerere pentru vizare autorizatie de functionare Declaratie pe propria raspundere... detalii »
Serviciul control si autorizare activitati economice
Acte si formulare necesare - Primaria Pitesti - Biroul de relatii publice si mass-media
Acte necesare Formulare Lista... detalii »
Biroul de relatii publice si mass-media
Formulare - Pensii si asigurari sociale
Formulare Cerere pentru inscrierea la pensie anticipata Cerere pentru inscrierea la pensie anticipata partiala Cerere pentru inscrierea la pensia de urmas Cerere pentru inscrierea la pensie de invaliditate Cerere pentru inscrierea la pensie pentru limita de varsta ... detalii »
Formulare
Acte si formulare necesare - Consiliul judetean Ilfov
Acte necesare Acte necesare - Serviciul public comunitar de eviden ta persoanelor al judetului Ilfov Formulare Urbanism Indrumar cuprinzand procedura completa privind emiterea certificatelor de urbanism si autorizatiilor de construire de catre primariile comunale, potrivit legislatiei... detalii »
Consiliul judetean Ilfov
Formulare - Autoritatea Nationala a Vamilor - Informare publica
Formulare Formular inscriere la concurs Reclamatie administrativa Reclamatie administrativa... detalii »
Autoritatea Nationala a Vamilor
Formulare si formalitati - Autoritatea Nationala a Vamilor - Calatori
Formulare Declararea in scris a instrumentelor de plata Declaratia vamala pentru bagaje inregistrate... detalii »
Autoritatea Nationala a Vamilor
Formulare - Autoritatea Nationala a Vamilor - Agenti economici
Formulare Declarare Declaratia pentru valoarea in vama dv1 Declaratia pentru valoarea in vama dv1 bis - pagina suplimentara Operatori economici autorizati Cerere pentru obtinerea statutului AEO Chestionar aeo- autoevaluare Regimuri vamale economice Cerere de autorizatie pentru utilizarea unu... detalii »
Autoritatea Nationala a Vamilor
Formulare - Autoritatea Nationala a Vamilor - Protejarea frontierei
Formulare Politica agricola comuna Notificare catre vama referitor control vamal export PAC Declaratie de compozitie produse non-anexa I Declaratia producatorului produse non-anexa I Certificat de cantarire a bananelor Protejarea drepturilor de proprietate intelectuala Cerere de interven... detalii »
Autoritatea Nationala a Vamilor
Acte si formulare necesare - Primaria Sector 1
Serviciul Urbanism · Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism · Cerere pentru emiterea autorizatiei de construire/desfiintare · &n... detalii »
Formulare si Acte necesare
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Administratia domeniului public
Formulare Contract de inchiriere Contract de inchiriere utilaje sau mijloace de transport pt. demolare Contract de inchiriere utilaje sau mijloace de transport pt. construire Adeverinta machete Proces verbal receptie lucrari edilitare Proces verbal receptie preliminara Proces verbal receptie ... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Administratia pietelor
Formulare Contract utilitati Conventie contractuala tarabe... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Biroul receptii si regularizari taxe
Formulare Model ITL Cerere receptie terminare lucrare Declaratie privind valoarea reala a lucrarilor executate Proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Directia stare civila
Formulare Cerere de casatorie Cerere de casatorie in afara sediului Cerere eliberare certificat de nastere pentru copil minor Cerere de eliberare a actelor prin corespondenta Cerere de inregistrare peste termen a deceselor Cerere de eliberare peste termen a nasterilor Cerere de eliberare a pa... detalii »
Acte si formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul alocatii
Acte necesare Acte necesare pt. aloc. monoparentala Acte necesare pt. aloc. nou-nascuti Acte necesare pt. alocatia de stat Acte pt. aloc. complementara Acte pt.eliberarea negatiei Formulare Adeverinta pentru necesitate ajutor de urgenta Anexa 1-HCL120 Cerere lemne Cerere tip alocatie nou-n... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul asistenta maternala
Formulare Cerere de atestare Cerere de evaluare AMP... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul asistenta sociala a persoanei si familiei
Formulare Adeverinta pentru beneficierea de ajutor de urgenta Ancheta ajutor de urgenta Contract de inchiriere Adeverinta tip Adeverinta tip 1... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul autorizatii de construire si reglementari urbanistice
Formulare Instiintare incepere lucrari Cerere prelungire certificat urbanism Cerere prelungire valabilitate autorizatie constructie Certificat urbanism Cerere privind emiterea autorizatiilor de construire/desfiintare Cerere tip panou identificare investitie Formular tip fisa tehnica utilitati... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul cadastru, fond funciar si registru agricol
Formulare Cerere certificat de proprietate teren Cerere de atribuire teren conform Legi nr.15/2003 Cerere pentu acordarea despagubirilor in conditiile Legii nr.44/1994 privind veterani de razboi Inscrierea in registrul exploatatiilor agricole Dosar pentru obtinerea subventiilor in baza HGR 141/... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul evaluare complexa a copilului
Formulare Cerere tip Fisa de exp.si orie.scolara Fisa de inregistrare Raport ancheta sociala Raport evaluare complexa... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul financiar
Formulare Cerere tip 1 Cerere tip 2 Cerere tip 3 Indemnizatie nastere... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul fond imobiliar
Formulare Cerere tip OG 19/1994 privind stimularea investitiilor pentru relizarea unor constructii de locuinte Cerere tip Legea nr. 114/1996 privind locuinta Cerere tip A.N.L... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul libera initiativa si activitati comerciale
Formulare Cerere privind eliberarea autorizatiei de functionare pentru unitatile de alimentatie publica amplasate pe raza sectorului 1 Cerere Declaratie Cerere de piata Cerere depunere autorizatie conform leg.507 Cerere spatii comerciale 1 Cerere... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul prevenire abandon
Formulare Invitatie cu acte Tipizat ancheta Referat intermediar Tipizat sesizare Referat de inchidere... detalii »
Acte si formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul de control si relatii cu asociatiile de proprietari
Acte si formulare necesare Acte necesare pentru includerea de catre autoritatile locale in programul de reabilitare a cladirilor Anexa 2a Anexa 2b Adeverinta tip Cerere adeverinta asociatie proprietari... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul rezidential
Formulare Comunicare dispozitie Invitatie Invitatie clarificare situatie... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul secretariat comisia pentu protectia copilului
Formulare Confirmare de comunicare Hotarare Proces verbal de amanare... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 1 - Serviciul registru agricol
Formulare Adeverinta registru Adeverinte tineret Cerere exploatatii Certificat producator Formular sortiment viticol Inscriere teren agricol Modificare parcele viticole... detalii »
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia control - Serviciul disciplina in constructii
Formulare Formulare pentru lucrari receptie Cerere expertizare seismica... detalii »
Directia control
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia control - Serviciul autorizare agenti economici
Formulare Notificarea vanzarilor de soldare Notificarea vanzarilor de lichidare Cerere pentru obtinerea orarului de functionare Declaratie privind tipul unitatii de alimentatie publica Documente necesare pentru emiterea Autorizatiei de functionare pentru desfasurarea activitatii de alimentatie... detalii »
Directia control
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia urbanism si gestionare teritoriu - Serviciul urbanism si amenajare teritoriu
Formulare Cerere pentru emiterea Certificatului de Urbanism Model pentru Panoul de Identificare a Investitiei Anunt incepere lucrari Cerere pentru emiterea Autorizatiei de Construire / Desfiintare Date caracteristice privind amplasamentele si constructiile Precizari privind completarea formula... detalii »
Directia urbanism si gestionare teritoriu
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia economica - Serviciul licitatii, contracte
Formulare Formulare achizitii produse Scrisoare de interes (Formular 1A) Scrisoare de interes (Formular 1B) Scrisoare de inaintare (Formular 2A) Scrisoare de inaintare (Formular 2B) Formular de oferta (Formular 3) Scrisoare de garantie bancara (Formular 4) Scrisoare de garantie bancara de bu... detalii »
Directia economica
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia economica - Serviciul administrativ aprovizionare
Formulare Cerere pentru certificarea unor documente in conformitate cu prevederile Legii nr. 507/ 2002, privind organizarea si desfasurarea unor activitati economice de catre persoanele fizice... detalii »
Directia economica
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia investitii si servicii publice - Serviciul investitii urbane
Formulare Cerere pentru emiterea Certificatului de Urbanism Cerere pentru prelungirea Certificatului de Urbanism Cerere pentru emiterea Autorizatiei de Construire/Desfiintare Cerere pentru prelungirea Autorizatiei de Construire/Desfiintare... detalii »
Directia investitii si servicii publice
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia urbanism si gestionare teritoriu - Serviciul fond funciar cadastru
Formulare Cerere pentru eliberarea Certificatului de Producator Cerere privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinte proprietate personala, pe baza Legii 15/2003 Cerere privind inscrierea in Registrul Agricol Cerere pentru eliberarea Titlului de Proprietate Declaratie imp... detalii »
Directia urbanism si gestionare teritoriu
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia resurse umane
Formulare Formular de inscriere Declaratia de avere Declaratia de interese Declaratie Politie Politica... detalii »
Directia resurse umane
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia relatii publice - Serviciul informare si relatii publice
Formulare Cerere conform Legii nr. 544/2001, privind liberul acces la informatii de interes public Reclamatie administrativa conform Legii nr. 544/2001... detalii »
Directia relatii publice
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia relatii comunitare - Serviciul spatiu locativ
Formulare Cerere privind atribuirea unei locuinte cu chirie in baza Legii 114/1996 Cererea pentru atribuirea unei locuinte cu chirie pentru tineri in varsta de pana la 35 de ani, in baza H.G. nr. 962/2001 actualizata... detalii »
Directia relatii comunitare
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia juridica - Serviciul legislatie, contencios administrativ
Formulare Declaratie succesiune Cerere pentru deschiderea procedurii succesorale Sesizare pentru deschiderea procedurii succesorale... detalii »
Directia juridica
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia juridica - Serviciul autoritate tutelara
Formulare Cerere tip pentru asistarea unei persoane varstnice la incheierea unui act juridic de instrainare in scopul intretinerii Cerere tip pentru instituirea curatelei in scopul ingrijirii si administrarii veniturilor unei persoane, conform Codului Familiei art. 152 lit. a Cerere tip pentru nu... detalii »
Directia juridica
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia de evidenta a persoanelor - Serviciul de stare civila
Formulare Inregistrarea actului de nastere Inregistrarea actului de nastere al copilului gasit Inregistrarea actului de nastere al copilului abandonat in spital Inregistrarea actului de casatorie Inregistrarea actului de deces Transcrierea actelor incheiate in strainatate Inscrierea mentiunil... detalii »
Directia de evidenta a persoanelor
Formulare necesare - Primaria Sector 2 - Directia de evidenta a persoanelor - Serviciul de evidenta a persoanelor
Formulare Adeverinta din care sa rezulte data stabilirii domiciliului in Sectorul 2 Cerere eliberarea unui atestat privind componenta familiei Cerere pentru eliberare actului de identitate cetatenilor romani cu domiciliul in strainatate si resedinta in Romania Cerere pentru eliberarea actului de... detalii »
Directia de evidenta a persoanelor
Acte si formulare necesare - Primaria Sector 3 - Urbanism si amenajarea teritoriului
Acte necesare Baza juridica Formulare Cerere autorizatie de constructie Cerere autorizatie de constructie Cerere certificat de urbanism Cerere certificat de urbanism... detalii »
Urbanism si amenajarea teritoriului
Acte si formulare necesare - Primaria Sector 3 - Autorizare spatii comerciale
Acte si formulare necesare Cerere alimentatie publica Cerere amplasament stradal Cerere anulare lg. 300 Cerere flori Cerere lada-vitrina Cerere martisoare Cerere reinceperea activitatii lg. 507-300 Cerere sarbatori iarna Cerere spatii comerciale Cerere supendare-anulare lg. 507 Cerere sup... detalii »
Autorizare spatii comerciale
Formulare necesare - Primaria Sector 3 - Impozite si taxe locale
Formulare Adeverinta Cerere restituire Cerere scutire impozit Cerere certificat de succesiune Cerere certificat fiscal Cerere viza radiere Confirmare primire dosar auto Declaratie auto pers. fizice Declaratie impozit cladiri pers. fizice Declaratie impozit mai multe locuite Declaratie imp... detalii »
Impozite si taxe locale
Formulare necesare - Primaria Sector 3 - Relatii cu asociatiile de proprietari
Formulare Adeverinta pentru instrainarea loc.... detalii »
Relatii cu asociatiile de proprietari
Acte si formulare necesare - Primaria Sector 4 - Serviciul spatiu locativ
Acte necesare Acte necesare pentru solicitarea unei locuinte cu chirie (program ANL) Formulare Formular cerere pentru obtinere unei locuinte... detalii »
Serviciul spatiu locativ
Formulare necesare - Primaria Sector 5 - Mopede
Formulare Cerere de inregistrare Fisa de inregistrare... detalii »
Mopede
Formulare necesare - Primaria Sector 5 - Directia gospodarie comunala
Formulare Acte necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie Acte necesare pentru obtinerea avizului primarului sectorului 5 Acte necesare pentru obtinerea certificatului de urbanism Cerere pentru eliberarea avizului primarului sectorului 5 Cerere pentru emitere... detalii »
Directia gospodarie comunala
Formulare necesare - Primaria Sector 5 - Directia impozite si taxe locale - Persoane fizice
Formulare Cerere pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe cladiri Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe teren Declaratie pentru scoaterea din evidenta mijloc de transport Declaratie speciala de impunere pentru s... detalii »
Directia impozite si taxe locale
Formulare necesare - Primaria Sector 5 - Directia impozite si taxe locale - Persoane juridice
Formulare Cerere pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe cladiri Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe teren Declaratie fiscala pentru stabilirea taxei pe afisaj pentru reclama si publicitate Declaratie fiscala pent... detalii »
Directia impozite si taxe locale
Formulare necesare - Primaria Sector 6 - Serviciul urbanism si administrare
Formulare Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism Cerere pentru emitere construire- desfiintare (p.1) Cerere pentru emitere construire - desfiintare(p.2) Precizari privind completarea formularului (p.3) Anexa la cererea pentru emiterea autoriz. construire - desfiintare (p.4) Date car... detalii »
Serviciul urbanism si administrare
Formulare necesare - Primaria Sector 6 - Serviciul autorizare a activitatilor comerciale
Formulare Asociatie familiala Cerere acord functionare punct de lucru Cerere de preschimbare Declaratie cu privire la incadrarea pe tipuri a unitatii de alimentatie publica Lista de inventar pentru marfurile de lichidat Lista de inventar pentru marfurile de soldat Membrii asociatiei familiale... detalii »
Serviciul autorizare a activitatilor comerciale
Formulare necesare - Primaria Sector 6 - Serviciul reglementare, repartizare spatiu locativ si cu alta destinatie
Formulare Cerere locuinta ANL Formular cerere ANL Formular cerere pt Legea 114 din 1996... detalii »
Serviciul reglementare, repartizare spatiu locativ si cu alta destinatie
Formulare necesare - Primaria Sector 6 - Serviciul autoritate tutelara
Formulare Cerere autoritate tutelara pentru birou notarial Declaratie autoritate tutelara Declaratie reprezentare in fata organelor competente Declaratie reprezentare in fata notar public... detalii »
Serviciul autoritate tutelara
Formulare necesare - Primaria Sector 6 - Serviciul unic pentru relatii cu publicul
Formulare Cerere conform Legii 544/2001... detalii »
Serviciul unic pentru relatii cu publicul
 
PUBLICITATE